skip to Main Content
Approved private and business removals

Ervaren verhuizers die Almere op hun duimpje kennen

Al sinds 1885 verhuist Vlaming verhuisbedrijf goederen van en naar Amsterdam, toen nog met paard en wagen. Heel wat innovaties en 4 generaties verder, zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf waar service en aandacht voor de klant centraal staat. Het paard en de wagen zijn verruild voor luchtgeveerde vrachtwagens en verhuiswagens met autolaadkraan. Ook hebben wij op onze locatie in Diemen een volledig geautomatiseerde en klimaat beheerste containerterminal met mogelijkheden voor inboedel opslag. Tel daar de gediplomeerde en ervaren verhuizers bij op en u weet dat u verzekerd bent van een zorgeloze verhuizing!

Hoe werkt verhuizen met Vlaming?

Ons team van gecertificeerde verhuizers, waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij ons werkzaam zijn, kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Zo kunt u onze verhuizers in Almere alles laten demonteren, inpakken, verhuizen en weer laten monteren. Uw verhuizing wordt dan van A tot Z met aandacht en zorg voor u geregeld. Pakt u uw spullen liever zelf in maar wilt u ze wel professioneel verhuizen? Ook dan bent u bij Vlaming Verhuisbedrijf Almere aan het juiste adres. Samen met u bespreken voor aanvang van de verhuizing uw wensen. Aan de hand van dit gesprek sturen wij u een heldere en duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van onze verhuizers kunt verwachten.

Waarom onze verhuizers Almere zo goed bedienen

Doordat onze verhuizers Almere zo goed kennen, kunnen wij u tijdens en voorafgaand aan de verhuizing advies op maat geven en inventariseren welke middelen en materialen er nodig zijn om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien zijn onze verhuizers professioneel en gediplomeerd en zullen wij pas vertrekken wanneer u helemaal tevreden bent. Tot slot zijn wij aangesloten bij de vereniging “Erkende Verhuizers” waardoor wij onze kwaliteit tijdens particuliere verhuizingen kunnen waarborgen.

De kosten

Iedere verhuizing is anders en de kosten verschillen dan ook per project. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Wij laten u zo snel mogelijk weten tegen welke kosten onze verhuizers Almere een stukje mooier kunnen maken, tenzij u vertrekt natuurlijk.

Naast Almere zijn wij ook uw partner als u zoekt naar een verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Haarlemverhuisbedrijf Diemenverhuisbedrijf Hoofddorp  en de omliggende regio’s. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Back To Top