Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Vlaming Verhuizingen is een van de grotere zelfstandige verhuizers in de regio Amsterdam. In Nederland behoren wij tot één van de middelgrote verhuisbedrijven. Via samenwerking met andere zelfstandige vergelijkbare verhuisbedrijven kunnen wij een nationale dekking garanderen.

Verhuizing

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen, omwisselen, plaatsen, opslaan en afvoeren van kantoorinrichtingen en inboedels. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime expertise opgebouwd.

Bekijk hier de mogelijkheden

Diensten

Vlaming verhuizingen doet meer dan verhuizen alleen. Door de jaren heen hebben wij voor diverse klanten het één loket principe geïntroduceerd met als doelstelling dat onze klant met bijna alle vragen bij ons terecht kan.

Ja, ik ben op zoek naar meer dan alleen verhuizen

Opslag zakelijk

Naast het verpakken, vervoeren en plaatsen of ophangen van de kunststukken kunnen wij ook de opslag voor u verzorgen. In een afgesloten geklimatiseerde ruimte waar temperatuur en vocht geregeld worden kunnen uw goederen geplaatst worden.

Klik hier voor de opslag mogelijkheden

Transport

Ook distributie en transport hoort tot onze dagelijkse dienstverlening. U kunt het volledige transport aan ons uitbesteden of een wagen met chauffeur en verhuizer inhuren.

Bekijk hier onze transport mogelijkheden

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top