skip to Main Content
Approved private and business removals

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Gaat u binnenkort gaat verhuizen van, naar of binnen Hoofddorp? Vlaming staat u, als verhuisbedrijf Hoofddorp, staat graag bij. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing: wij helpen uw verhuizing in goede banen te leiden. Met Vlaming bent u zeker van een professioneel en ervaren verhuisbedrijf. 

Over ons verhuisbedrijf Hoofddorp 

Vlaming Verhuizingen is opgericht in 1885 in Amsterdam. Van origine zijn wij dus een verhuisbedrijf Amsterdam. We begonnen zelfs met paard en wagen. Anno 2024 zijn we uitgegroeid tot een verhuisbedrijf met luchtgeveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan. We zijn actief als o.a. verhuisbedrijf Almere, verhuisbedrijf Haarlem en dus verhuisbedrijf Hoofddorp. Daarnaast kunt u uw inboedel tijdelijk opslaan bij onze supermoderne opslag. 

Hoe ziet verhuizen met ons verhuisbedrijf Hoofddorp eruit? 

Voor aanvang van het daadwerkelijke verhuizen met ons verhuisbedrijf Hoofddorp maken wij samen met u een planning. Dit omvat alle werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden binnen uw verhuizing Hoofddorp. Tijdens het hele proces staan uw wensen bij ons centraal. Op basis hiervan maken we een persoonlijk verhuisplan. Geen standaard pakket, maar echt verhuizen op maat dus. En altijd met een eerlijke prijs. 

Waarom Vlaming, verhuisbedrijf Hoofddorp? 

Naast het feit dat we al meer dan 130 jaar ervaring hebben in de verhuisbranche, zijn we ook nog eens aangesloten bij “Erkende Verhuizers”. Dit keurmerk garandeert onder andere dat uw verhuizing wordt uitgevoerd en dat uw inboedel standaard is verzekerd. We worden onaangekondigd en regelmatig onafhankelijk gekeurd. 

Onze verhuizers Hoofddorp 

Onze verhuizers zijn stuk voor stuk ervaren en kennen daardoor de omgeving van Hoofddorp al te goed. Daarnaast zijn ze ook nog eens opgeleid en gediplomeerd. Hierdoor bent u zeker van professionele verhuizers Hoofddorp. Onze verhuizers weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met uw inboedel. Groot of klein, breekbaar of niet: alles wordt zorgvuldig verhuisd.  

10 redenen om ons verhuisbedrijf Hoofddorp te kiezen 

  • U bespaart veel tijd en energie 
  • Volledige verzekering van uw inboedel 
  • Professioneel, vriendelijk én vakkundig verhuisteam 
  • Verhuizing op maat 
  • Mogelijkheid om uw spullen tijdelijk en veilig op te slaan
  • Verhuisgarantie 
  • Lid van “Erkende Verhuizers” 
  • Lid van een onafhankelijke geschillencommissie 
  • Duidelijke voorwaarden en afspraken 
  • Garantie op uw aanbetaling 

Bent u benieuwde naar wat ons verhuisbedrijf Hoofddorp voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top