Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Inpakken

Ziet u op tegen het inpakken of om al een week voor uw verhuizing tussen de verhuisdozen te moeten wonen? Maak dan gebruik van onze handige inpakservice.

Inpakken uit handen genomen

Onze verhuizers kunnen het u vergemakkelijken. Zij kunnen uw gehele inboedel inpakken of indien gewenst een deel. Een dag voor de verhuizing komen onze collega’s met verhuisdozen de goederen al bij u inpakken. Hierdoor heeft u tot het laatste moment geen verhuisdozen in huis en kunt u al uw aandacht op uw nieuwe huis richten. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste materialen kunnen zij uw eigendommen op de juiste wijze verpakken en veilig verhuizen. Indien gewenst kunnen wij naast het inruimen ook alle goederen weer in de kasten plaatsen en natuurljk direct alle verhuisdozen mee terug nemen.

Benieuwd naar handige tips voor het inpakken van uw inboedel? Lees hier meer.

Verhuisdoos Verhuisbedrijf Vlaming
Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisfirma Amsterdam - Verhuizing Amsterdam
Kunsttransport Verhuisbedrijf Vlaming

Inpakservice van Vlaming

Vlaming Verhuizingen begon in 1885 en behoort inmiddels tot de erkende verhuizers Amsterdam. We hebben ruim 130 jaar ervaring met verhuizingen en hebben een team van gediplomeerde verhuizers.  Naast onze inpakservice helpen we u ook graag met onder andere met een verhuizing Amsterdam , maar ook met overzees verhuizen.  Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 33 44 558 of vul het contactformulier in.

Back To Top