Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuis deskundig met erkend verhuisbedrijf Vlaming

Op zoek naar een erkende verhuizer Amsterdam of omstreken? Vlaming is een erkend en professioneel verhuisbedrijf. Wij zijn dan ook aangesloten bij “Erkende Verhuizers” waardoor u zeker bent van kwaliteit en deskundigheid.

Waarom verhuizen met ons erkend verhuisbedrijf Amsterdam?

Wij helpen u graag met verhuizingen in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Den Haag, Haarlem, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Zaandam en de Randstad. Verhuist u naar het buitenland? Geen probleem. Professioneel verhuisbedrijf Vlaming help u van A tot Z bij de verhuizing. We werken met opgeleide en ervaren verhuizers van wie u ook deskundig advies ontvangt. Daarnaast bieden we andere diensten, zoals het tijdelijk huren van meubels en (container)opslag. Verhuis deskundig en zonder zorgen met Vlaming: een erkende verhuizer met meer dan 130 jaar ervaring.

Erkende Verhuizers Amsterdam

We helpen onder andere met particulier verhuizen. Hiervoor behoren wij tot de “Erkende Verhuizers”. “Erkende Verhuizers” is een branchekeurmerk op het gebied van kwaliteit, veiligheid, goede consumentenvoorwaarden en milieu. Om dit keurmerk te mogen dragen, worden bedrijven regelmatig onafhankelijk gekeurd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het onafhankelijke reviewsysteem Klantenvertellen.nl, waar u reviews van onze (zakelijke) klanten kunt lezen. Klanten waarderen ons bedrijf met een 9,5!

erkend verhuisbedrijf amsterdam

Voordelen van een erkend verhuisbedrijf Amsterdam

We begrijpen dat het lastig is om persoonlijke bezittingen uit handen te geven. Bij ons is vakkundigheid, kwaliteit en professionaliteit dan ook belangrijk. Uw kostbare spullen zijn bij erkend verhuisbedrijf Vlaming in deskundige handen. Onze verhuizers zijn namelijk echte professionele verhuizers: ze zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Zij weten als geen ander hoe belangrijk uw inboedel is. Mocht er – ondanks onze zorgvuldigheid – toch iets beschadigen, is uw inboedel verzekerd.

Erkende Project Verhuizers

Ook zijn wij aangesloten bij “Erkende Project Verhuizers” voor zekerheid in zakelijk verhuizen. “Erkende Project Verhuizers” is een branchekeurmerk met vele kwaliteitseisen, denk hierbij aan veiligheid, kwaliteit, zekerheid en milieu.  Deze eisen worden gecontroleerd door een derde partij en het systeem  waarmee ze werken is objectief en onafhankelijk. Met het “Erkende Project Verhuizers” keurmerk bent u verzekerd van value for money omtrent alles wat te maken heeft met de zakelijke verhuizing, denk hierbij aan garanties, veiligheid en verzekeringen. Goede logistiek is bij een zakelijke verhuizing is belangrijk. Kies daarom voor
zekerheid in zakelijk verhuizen met Vlaming.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij erkend verhuisbedrijf Vlaming

Bent u geïnteresseerd om te verhuizen met erkende verhuizer Vlaming, maar wilt u eerst een overzicht van de kosten van uw verhuizing? Vraag dan vooraf een vrijblijvende offerte aan. Dat kunt u eenvoudig hier doen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. We helpen u graag.

erkend verhuisbedrijf amsterdam
Back To Top