Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Onze professionele medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en servicegericht. Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in hun dienstverlening. Zij zorgen voor een professionele en prettige sfeer met aandacht voor u en uw inboedel. Ons personeel is vaak al 10 jaar of langer bij ons in dienst. Om te mogen werken met een vaste ploeg van goed geschoolde en ervaren mensen die met plezier hun werk doen, is iets waar wij trots op zijn.

Verhuizen?

Verhuizen staat in de top 3 van stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing met zo min mogelijk stress voor u.

Bekijk hier de mogelijkheden

Verhuisservice

Wanneer u volledig ontzorgd wilt worden, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie.

Ja, ik wil zorgeloos verhuizen

Opslag nodig?

Ons opslagsysteem is het meest moderne en efficiënte dat op dit moment in onze markt kan worden gebruikt.

Klik hier voor de opslag mogelijkheden

Verhuistips

Heeft u aan alles gedacht? Begin ruim op tijd. Begin met inpakken, zodra u Verhuisdozen of Opslagruimte hebt. Pak elke dag enkele dozen in.

Bekijk hier alle verhuisstips

Waarom particulier verhuizen met Vlaming verhuisbedrijf?

Jacob Vlaming richtte in 1885 het bedrijf Jb. Vlaming en Zonen BV op. Begonnen als “kruierij” en inmiddels uitgegroeid tot gerenommeerd verhuisbedrijf. Met deze 130 jaar aan ervaring, een team van gediplomeerde en servicegerichte verhuizers, is Vlaming een betrouwbare partner als het gaat om het realiseren van uw verhuizing als particulier.

Ook voor het huren van een verhuislift, verhuiswagen of verhuisauto bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons: 0800 33 44 558 of vul het contactformulier in! Zorgeloos verhuizen doet u met Vlaming verhuisbedrijf Amsterdam.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top