skip to Main Content
Approved private and business removals

Vlaming Verhuisbedrijf Almere

U gaat binnenkort verhuizen en zoekt een betrouwbare partner om al uw spullen veilig en soepel van A naar B te brengen? Erkend verhuisbedrijf Vlaming heeft al meer dan 130 jaar ervaring in de branche en helpt u graag verder wanneer u gaat verhuizen van of naar Almere.

Planning, het geheim van Vlaming verhuisbedrijf Almere

Bij Vlaming Verhuisservice Almere bent u aan het juiste adres wanneer u wilt dat de verhuizing van A tot Z voor u wordt geregeld. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie. Wij dragen dan zorg voor het inpakken, verhuizen en uitpakken, af- en aansluiten van apparatuur en het weer ophangen van schilderijen en gordijnen. Precies volgens planning zoals deze met u is afgesproken. Mocht u sommige dingen liever zelf doen, is dat uiteraard ook geen probleem. We overleggen alles en gaan pas weg, als de verhuizing naar uw tevredenheid is voltooid.

Waarom Vlaming Verhuisbedrijf Almere?

Omdat wij al sinds 1885 actief zijn als verhuisbedrijf, toen nog “kruierij genoemd”. Naast deze ruim 130 jaar aan ervaring, hebben wij alleen gediplomeerde en gecertificeerde verhuizers in dienst die er zorg voor dragen dat uw verhuizing, groot of klein, een ervaring wordt waar u positief op terug kunt kijken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vlaming verhuisbedrijf Almere

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf Almere? En u bent benieuwd naar wat verhuisbedrijf Almere Vlaming voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top