Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Zorgeloos verhuizen met Vlaming verhuisbedrijf Amsterdam!

In samenwerking met Gerrit Schreurs Fotografie & Film is er een mooie video gemaakt van een recente verhuizing in Utrecht. Deze verhuizing ging om twee farmaceutische bedrijven die samen zijn gegaan. Aangezien de “fusie” van deze twee bedrijven tijdens de lockdown heeft plaatsgevonden vonden zij het leuk om de verhuizing vast te leggen op video. Met deze video konden zij de verhuizing fysiek maken voor alle medewerkers die thuiszitten. Op deze manier konden de medewerkers de verhuizing toch meemaken, maar dan vanuit huis. Zo hebben zij er op een originele manier voor gezorgd dat alle medewerkers betrokken zijn geweest bij deze grote verhuizing en samenkomst van de twee bedrijven.

Het leuke van deze verhuizing voor ons was dat wij beide bedrijven in het verleden ook al een keer hadden verhuisd. En nu zij samen zijn gegaan mochten wij wederom de verhuizing voor hen realiseren.

Wilt u ook dat wij uw verhuizing op ons nemen?

Bent u op zoek naar een zakelijk of particulier verhuisbedrijf en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op, dan kunnen we al uw wensen bespreken! We helpen u graag bij de verhuizing, van piano verhuizen Amsterdam tot aan een verhuislift huren.

Back To Top