Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Zorgverhuizing

Dat een zorgverhuizing ingewikkeld is zal niet als een verrassing komen. Er zijn veel factoren waarmee rekening gehouden dient te worden. Verhuisbedrijf Vlaming heeft de juiste expertise in huis om een zorgverhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Zorgverhuizing, rust en aandacht

Een verhuizing binnen een zorginstelling heeft veel impact. Niet alleen de inboedels verhuizen, maar ook de bewoners of cliënten verhuizen mee. Hierdoor moeten wij zorg dragen dat er zo min mogelijk overlast is.

Planning

Vlaming stelt een minutieuze planning op die wordt vertaald in een draaiboek. Vlaming heeft de ervaring om de verhuizing op te nemen, kwantificeren en dit te vertalen in een gedetailleerd verhuisplan. Iedereen weet precies wanneer hij of zij verhuist, hierdoor kunnen familieleden en andere belanghebbende vooraf ingelicht worden. Dit plan wordt in nauw overleg met de verhuiscoördinatoren opgesteld.

Persoonlijke aandacht

Onze medewerkers zijn zich er terdege van bewust dat tijdens een zorgverhuizing er extra rust en persoonlijke aandacht nodig is. Iedere bewoner of cliënt wordt gezien als een aparte klant die tevreden gesteld moet worden.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Labellen Tijdens Archiefverhuizing
Back To Top