Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing kost over het algemeen veel tijd en inspanning. Iets dat eigenlijk niet beschikbaar is doordat de dagelijkse werkzaamheden door blijven gaan. Gaat u wisselen van locatie en is er weinig tijd voorhanden? Verhuisbedrijf Vlaming denkt graag mee over de mogelijke oplossingen.

Projectverhuizingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen, omwisselen, plaatsen, opslaan en afvoeren van kantoorinrichtingen en inboedels. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime expertise opgebouwd. Deze expertise is de basis van onze werkwijze; efficiënt werken is de sleutel tot elk geslaagd project.

Onze werkwijze

Maar hoe komen wij tot die kwaliteit die ons onderscheid? Een goed begin is het halve werk, dus gaan wij eerst met u in gesprek om alle wensen en eisen door te nemen. Voor de verhuizing wordt u een draaiboek aangeboden, waarin alle noodzakelijke informatie is samengevoegd. Dit draaiboek is de basis voor alle werkzaamheden en biedt alle betrokken partijen een duidelijk overzicht van alle gemaakte afspraken en werkzaamheden.

Uw verhuizing wordt van begin tot einde begeleidt door een van onze ervaren projectleiders. In samenwerking met deze projectleider heeft u als opdrachtgever op ieder moment van het verhuistraject een vinger aan de pols.

Ervaringen

Vlaming verhuizingen draait al even mee en mocht in 1939 meehelpen met het verhuizen van de beroemde Nachtwacht uit het Rijksmuseum.

De Nachtwacht werd uit voorzorg geëvacueerd. Eerst ging het schilderij van het Rijksmuseum naar kasteel Radboud in Medemblik. Daar werd het uit de lijst gehaald en opgerold naar een kunstbunker bij Castricum overgebracht. Via Heemskerk komt de Nachtwacht in april 1942 in de Sint Pietersberg terecht, waar het schilderij veilig blijft tot het einde van de oorlog. (bron: www.annefrank.org)

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen bij een kantoorverhuizing? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Labellen Tijdens Archiefverhuizing
Back To Top