skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing is een verhuizing die een bijzondere aanpak vereist. Verhuisbedrijf Vlaming helpt u bij de verhuizing van A tot Z.

Zakelijke verhuizing met Verhuisbedrijf Vlaming

Vlaming Verhuizingen is een van de grotere zelfstandige verhuizers in de regio Amsterdam. In Nederland behoren wij tot één van de middelgrote verhuisbedrijven. Via samenwerking met andere zelfstandige vergelijkbare verhuisbedrijven kunnen wij een landelijke dekking garanderen.

Gevestigd in Amsterdam sinds 1885 en omdat onze groei te belastend werd voor de woonomgeving en om onze klanten vanuit de rand efficiënter te kunnen bedienen zijn we onlangs verhuisd naar een moderne locatie aan de rand van de stad.

We hebben op dit moment een schaal bereikt waarbij wij onze klanten optimaal kunnen bedienen: groot genoeg om ook grote klanten met modern materieel goed te behandelen en niet te groot voor bureaucratie. De communicatielijnen tussen onze accountmanagers, projectleiders, voormannen en verhuizers op de werkvloer zijn kort. Iedereen kent elkaar omdat ook het verloop klein is. Wij vinden een goede werksfeer uiterst belangrijk.

Vlaming verhuizingen wilt graag uw partner worden voor vakkundige en zorgeloze zakelijke verhuizingen.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze verhuisexperts neemt dan contact met u op voor een afspraak.

Of vul het contactformulier op de website in en wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.
Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top