Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing is een verhuizing die een bijzondere aanpak vereist. Verhuisbedrijf Vlaming helpt u bij de verhuizing van A tot Z!

Zakelijke verhuizingen

Eén van de specialisaties van Vlaming is de zakelijke verhuizing. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met verschillende soorten zakelijke verhuizingen. Zo regelen wij o.a. een archiefverhuizing, magazijn verhuizen/magazijnverhuizing, zorgverhuizing, ICT-verhuizing, verhuizing kantoor, maar ook een verhuizing voor een onderwijsinstelling.

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming

Verhuizing kantoor met erkende project verhuizers en gediplomeerde projectleiders

Wilt u uw kantoor verhuizen, maar liever geen tijd verspillen? Schakel Vlaming Verhuizingen in! Als gecertificeerd erkende project verhuizer staan we garant voor een soepele verhuizing. Daarnaast hebben wij een aantal gediplomeerde projectleiders verhuizingen in dienst die uw zorgen graag wegnemen.

Samen gaan we in gesprek over de werkwijze en ontwikkelen een draaiboek zakelijke verhuizing. Natuurlijk bespreken we alle verschillende mogelijkheden.

Checklist verhuizing zakelijk

Veel zorgen kunnen we uit handen nemen, maar enkele punten zult u zelf moeten regelen. Punten die zeker niet mogen ontbreken op uw “checklist verhuizing zakelijk” zijn het beëindigen van de huurovereenkomst, het maken van een indelingsplan, het doorgeven van uw nieuwe adresgegevens en post verhuizen zakelijk.

Kantoor verhuizen Amsterdam

Verhuisbedrijf Vlaming is gevestigd in Amsterdam sinds 1885. We zijn een van de grotere zelfstandige verhuizers in de regio Amsterdam.

Onlangs zijn wij verhuisd naar een moderne locatie aan de rand van de stad. Onze groei werd te belastend voor de woonomgeving. Vanuit deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten nóg efficiënter van dienst zijn.

Vlaming Verhuisservice zakelijk óók buiten Amsterdam

In Nederland behoren wij tot één van de middelgrote verhuisbedrijven. Via samenwerking met andere zelfstandige vergelijkbare verhuisbedrijven kunnen wij een landelijke dekking garanderen.

We hebben op dit moment een schaal bereikt waarbij wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Vlaming is groot genoeg om ook grote klanten met modern materieel goed te behandelen. Toch zijn we niet te groot voor bureaucratie.

De lijntjes tussen onze accountmanagers, projectleiders, voormannen en verhuizers op de werkvloer zijn kort. Iedereen kent elkaar omdat ook het verloop klein is. Wij vinden een goede werksfeer uiterst belangrijk.

Zakelijke verhuizing met Vlaming Verhuizingen?

Verhuizen om zakelijke redenen en bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan! Een van onze verhuisexperts neemt dan contact met u op voor een afspraak. Wij zijn graag uw partner voor een vakkundige en zorgeloze zakelijke verhuizing!

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top