Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Speciaal vervoer

Het verplaatsen, verhuizen en vervoeren van grote objecten is geen makkelijke klus. Hiervoor is groot materiaal nodig. Voor speciaal vervoer beschikt Verhuisbedrijf Vlaming over het nodige materiaal.

In ons wagenpark hebben wij de beschikking over een verhuiswagen met autolaadkraan.

Deze wagen is uitgerust met een kraan die bijvoorbeeld een kunstwerk of brandkast naar een etage kan brengen, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook uw piano verhuizen Amsterdam. De wagen is bemand door vaklui met ruime ervaring in de particuliere en projectmatige verhuismarkt.

Wij transporteren en plaatsen dagelijks brandkasten en machines in kelders en/of op etage’s en hebben daardoor een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen.

Door onze jarenlange ervaringen in de verhuismarkt zijn wij als vanzelf specialist geworden in vervoer van antiek en piano’s of anderszins kwetsbaar en bijzonder meubilair.

Speciaal vervoer door Verhuisbedrijf Vlaming

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u in speciaal vervoer kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Piano Verhuizen Verhuisbedrijf Vlaming
Piano Verhuizen Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisfirma Amsterdam - Verhuizing Amsterdam
Piano Verhuizen Amsterdam
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top