Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Kunstopslag

Naast het verpakken, vervoeren en plaatsen of ophangen van de kunststukken kunnen wij ook de kunstopslag voor u verzorgen. In een afgesloten geklimatiseerde ruimte waar temperatuur en vocht geregeld worden kunnen uw goederen geplaatst worden.
Door onze gunstige ligging aan de uitvalswegen A1 en A9 zijn wij instaat om een grote regio met beperkte aanrijd tijd te bedienen.

Geklimatiseerde opslag

Onze opslag loods bestaat uit drie delen. Waarbij wij twee mogelijkheden aanbieden voor de kunstopslag. Er kan een 20 ft opslag container voor u ingericht worden voor de kunstopslag. Deze kan temperatuur en vocht geregeld zijn.
Daarnaast kunnen wij ook voor u een eigen afgesloten ruimte maken. hiervan krijgt u zelf de sleutel en kan bezocht worden tijdens onze openingstijden.
Mocht u enkele stuks in opslag willen plaatsen, dan kunnen wij deze plaatsen in een ruimte die alleen toegankelijk is voor onze medewerkers.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u in kunstopslag kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top