Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Containeropslag

Vlaming verhuizingen beschikt over een volledig geautomatiseerde en klimaatbeheerste containerterminal voor containeropslag met een opslagcapaciteit van 140 containers.
De containeropslag terminal is gevestigd op eigen terrein en is alleen toegankelijk voor eigen personeel.
De opslag vindt plaats in 20ft containers, die voor de deur beladen kunnen worden. Dit heeft als voordeel dat hiermee alle extra handelingen, en dus risico, worden overgeslagen. Tijdens het beladen wordt een genummerde inventarislijst per container opgemaakt.

Volledig geautomatiseerd systeem

Tijdens de opslagperiode staan alle containers geregistreerd in een geautomatiseerde opslagadministratie, die wordt bijgehouden door de warehouse-manager. Deze warehousemanager is tevens belast met de controle op temperatuur en luchtvochtigheid, waarop dan ook adequaat gereageerd kan worden indien dit nodig mocht zijn.
Gedurende de nachtelijke uren wordt de containerterminal door middel van een alarmsysteem geschakeld aan een gecertificeerde alarmcentrale, zodat diefstal- en brandrisico’s ook ’s nachts tot een minimum beperkt zijn.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen met containeropslag? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Verhuisservice Amsterdam - Verhuisfirma Amsterdam

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top