Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

ICT Diensten

Af- en aankoppelen van de ICT en telefonie

Voor alle ICT diensten is een apart verhuisteam. Dit onder leiding van een eigen ICT voorman zorgt voor het zorgvuldig verwijderen van alle bekabeling van de systemen, monitoren, keyboards, muizen en overige randapparatuur. De bekabeling wordt netjes opgerold. Vervolgens worden de systemen ingepakt in speciaal daarvoor bestemde inpakmaterialen, zoals kunststof computerboxen, antistatische dempingmatjes, meubelrollers met rubberen wielen om trillingen te dempen, enz.. Na de fysieke verhuizing zorgt het ICT-team voor een efficiënte aansluiting.

Bekabeling wegwerken

Indien gewenst kan het ICT team de bekabeling voor u weg werken in aanwezige voorzieningen zoals uitsparingen in bureaus, wandcontactdozen, walloutlets en/of vloerpotten. Wij zullen gebruik maken van klittenband zodat de apparatuur weer makkelijk te verplaatsen of te vervangen is.
Tevens is een verhuizing een aangewezen moment om nieuwe netwerk en stroomkabels aan te leggen waardoor mogelijke storingen door draadbreuk tot een minimum worden gereduceerd.

Inventarisatie ICT-apparatuur

Een verhuizing is het moment om eens te kijken wat er nu werkelijk aanwezig is op het gebied van hard- en/of software. Een inventarisatie stelt u in staat om exacte kennis van uw hardware en software te verkrijgen. Een eventuele rapportage kan zowel schriftelijk als digitaal worden vastgelegd.

Overige ICT Diensten

Ook het loskoppelen, verhuizen en patchen van servermodules kunnen wij voor u verzorgen. Aan de hand van patchlijsten opgesteld door de systeembeheerder worden de servers losgeschroefd, eventueel met geleiders, en weer gemonteerd en gepatched op de nieuwe locatie. In sommige gevallen kunnen serverkasten vol of halfvol verhuisd worden. Ook het patchen van data en telefonie of het leggen van de infrastructuur behoord tot de mogelijkheden.

Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Labellen Tijdens Archiefverhuizing
Back To Top