Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 
Award winnaar Erkende Projectverhuizers

Wij hebben de PPV Award 2015 gewonnen!

Vlaming verhuizingen uit Diemen is afgelopen week uitgeroepen tot Erkende projectverhuizer van 2015. Tijdens het jubileumcongres “50 jaar Organisatie van Erkende Verhuizers” mocht algemeen directeur Casper Vlaming de PPV award ontvangen.

Bedankt

Deze award te mogen winnen is bijzonder, omdat het collectieve klantenoordeel beslissend is. De erkende projectverhuizer met de meeste tevreden klanten wint de Award en dat dit jaar Vlaming verhuizingen dankzij het positieve oordeel van onze klanten mochten winnen is een voorrecht. Daar zijn wij trots op!

PPV

De PPV is het keurmerk voor de erkende projectverhuizers sinds 2001. De PPV award is voor het eerst in 2014 uitgereikt. De award is in het leven geroepen om positieve aandacht te geven aan het verhuisvak in het algemeen en het vakmanschap en kwaliteit van gecertificeerde Erkende Projectverhuizers in het bijzonder.

PPV Award

De PPV award is vormgegeven als 4 puzzelstukjes in elkaar met aan beide kanten een persoon. Een symbolisch beeld hoe een verhuizing bestaat uit verschillende stukken die de Projectverhuizer als een passende puzzel in elkaar moet zetten. En dat kun je niet alleen, de award verwijst nadrukkelijk naar de teamprestatie van de uitvoerende verhuismedewerkers.

Elke projectverhuizing die we hebben uitgevoerd is met dezelfde zorg en nauwkeurigheid. Dat Vlaming verhuizingen de PPV award heeft gewonnen wil niet zeggen dat we stil blijven staan. Wij blijven doen waar we goed in zijn en dat is u met uw organisatie goed en zorgeloos verhuizen.

Namens alle medewerkers van Vlaming verhuizingen zeg ik u

“Dank u wel en tot de volgende verhuizing”.

Back To Top