Erkende particulier en zakelijke verhuizingen  0800 33 44 558

Omdat al onze verhuizers Amsterdam op hun duimpje kennen

U wilt verhuizen van of naar Amsterdam. Dan bent u bij Vlaming aan het goede adres. Wij zijn de verhuisspecialist van Amsterdam en omgeving, met meer dan 130 jaar ervaring. Aan het eind van de 19e eeuw verhuisden onze voorouders al vele Amsterdammers, destijds met paard en wagen. Nu is ons wagenpark voorzien van de modernste hulpmiddelen, maar een ding is nog niet veranderd: dat al onze verhuizers Amsterdam op hun duimpje kennen.

Waarom onze verhuizers Amsterdam zo goed bedienen

Dat we veel ervaren verhuizers in Amsterdam hebben moge duidelijk zijn. Maar ook onze (technische) hulpmiddelen helpen onze verhuizers Amsterdam een stukje voller te maken. We hebben bijvoorbeeld krachtige verhuisliften die ervoor zorgen dat u niet uw hele inboedel via een smal Amsterdams trapgat omhoog hoeft te sjouwen. Daarnaast zijn onze verhuiswagens uitermate geschikt voor de Amsterdamse straten en omdat onze verhuizers Amsterdam zo goed kennen, manoeuvreren zij uw inboedel behendig en veilig de juiste straat in, of juist uit.

Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuizen Amsterdam - Verhuizing Amsterdam - Verhuislift Huren Amsterdam
Verhuizing Amsterdam

Wat krijgt u bij Vlaming

U bent bij Vlaming verzekerd van professionele en gecertificeerde verhuizers die Amsterdam op hun duimpje kennen. De klant staat bij ons altijd centraal en we gaan dan ook niet weg voordat u tevreden bent. Doordat onze verhuizers Amsterdam zo goed kennen, weten ze precies waar de uitdagingen en de kansen in de verhuizing zitten. De smalle hoge huizen zorgen bijvoorbeeld voor een uitdaging bij het verhuizen van grote kasten, maar met onze demontage-service is dat geen probleem. Uiteraard zetten onze verhuizers uw kast ook weer in elkaar.

De kosten van Amsterdamse verhuizers

Neem voor een vrijblijvende offerte snel contact met ons op via de button rechts bovenaan de site. Dan laten wij u zo snel mogelijk weten of onze verhuizers Amsterdam een stukje mooier kunnen maken (tenzij u vertrekt natuurlijk).

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 42 beoordelingen