Erkende particulier en zakelijke verhuizingen  0800 33 44 558

Verhuisservice Amsterdam

De metropoolregio Amsterdam (Amsterdam en de omliggende gemeenten) telde aan het begin van 2013 al ruim 2,3 miljoen inwoners. Dat zijn heel veel mensen, die moeten ergens wonen. En waar gewoond wordt, daar wordt verhuisd. Veel mensen kunnen wel een handje hulp gebruiken bij hun verhuizing en het liefst van een gespecialiseerde verhuisservice in Amsterdam. Verhuisbedrijf Vlaming heeft de verhuisservice Amsterdam die u zoekt. Wij hebben al meer dan honderd jaar ervaring met verhuizingen in en om Amsterdam. Meer dan 130 jaar geleden is ons familiebedrijf begonnen met paard en wagen, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf met de nieuwste apparatuur die ons helpt om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Verhuisservice Amsterdam
Verhuisservice Amsterdam
Verhuisservice Amsterdam

Wat omvat de verhuisservice Amsterdam van Vlaming

Verhuisbedrijf Vlaming is een full-service aanbieder van verhuizingen. Dat betekent dat we verhuizingen van A tot Z kunnen verzorgen en alle diensten aanbieden die daarbij horen. De verhuisservice Amsterdam kan worden ingericht met al uw persoonlijke wensen. We maken voordat de verhuizing begint een plan van aanpak, waarin we stap voor stap door uw verhuizing lopen. Gedurende de verhuizing kunnen we bijvoorbeeld uw spullen veilig opslaan, huurt u meubels van ons of demonteren wij uw meubels indien dat nodig is. Zodra de verhuizing voltooid is, zetten wij uiteraard alles weer in elkaar zoals het was. Dit alles wordt enkel gedaan door gediplomeerde verhuizers. De verhuisservice Amsterdam kunt u dus zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Waarom verhuisbedrijf Vlaming

Verhuisbedrijf Vlaming heeft meer dan 130 jaar ervaring met verhuizingen in en rondom Amsterdam. Veel van onze klanten zien we na enkele jaren nog eens terug. Wij geloven dat dit komt doordat de klant bij ons centraal staat. Die servicegerichtheid waarderen mensen. Bovendien bieden wij een zeer compleet pakket aan diensten aan, die enkel worden uitgevoerd door gediplomeerde verhuizers. Dus wilt u nu een piano verhuizen, alleen een verhuiswagen huren of de gehele verhuizing laten coördineren? Verhuisbedrijf Amsterdam Vlaming helpt u verder!

Verhuisservice in Amsterdam nodig? Bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte  voor onze verhuisservice Amsterdam aan!

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 42 beoordelingen