Erkende particulier en zakelijke verhuizingen  0800 33 44 558

Verhuisfirma Amsterdam 

Al meer dan honderd jaar is Vlaming Verhuisfirma Amsterdam de verhuizer van Nederland

Meer dan honderd jaar geleden begonnen onze voorouders van Vlaming Verhuisfirma Amsterdam met verhuizingen van en naar Amsterdam, met behulp van paard en wagen. Inmiddels is verhuisfirma Vlaming uitgegroeid tot een van de grootste verhuizers van de regio, met een uitgebreide vloot en de modernste opslagmogelijkheden, die immers bij een verhuisfirma als Vlaming passen.

Waar staat Vlaming verhuisfirma Amsterdam voor

Vlaming Verhuisfirma Amsterdam  staat voor zorg en aandacht voor uw verhuizing. Door die twee punten door onze gehele organisatie door te voeren bieden we niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de beste service. Zo zijn al onze verhuizers niet alleen gecertificeerd, maar ook nog eens bijzonder klantgericht. Zij maken van uw verhuizing een positieve ervaring om op terug te kijken. Bij Vlaming verhuisfirma Amsterdam  staat u centraal.

Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisfirma Amsterdam - Verhuizing Amsterdam
Verhuisservice Amsterdam - Verhuisfirma Amsterdam
Piano Verhuizen Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisfirma Amsterdam - Verhuizing Amsterdam

Vlaming Verhuisfirma Amsterdam is uw partner voor elke verhuizing

Door u als klant centraal te stellen, zorgen we er bij Verhuisfirma Vlaming voor dat we de verhuizing samen doen. Natuurlijk doen wij de uitvoering, maar samen me u bepalen we uw wensen en het plan van aanpak, waarna wij de uitvoering doen. Daarmee is verhuisfirma Vlaming een echte partner. En dat zijn we voor elk type verhuizing, van een particuliere verhuizing van of naar een Amsterdams grachtenpand tot een kantoorpand op de Zuid-as. Met meer dan honderd jaar ervaring bij alle types verhuizingen, is verhuisfirma Vlaming dus gerust een betrouwbare partner te noemen.

Meer over verhuisfirma Vlaming

Meer over de visie van Vlaming Verhuisbedrijf Amsterdam leest u onder andere op onze blog. Een uitgebreide omschrijving van onze rijke geschiedenis treft u op de over ons-pagina. Wilt u meer weten over ons? Neem dan gerust contact met ons op via de buttons aan de rechterzijde van deze pagina. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie over onze verhuisfirma, de manier van werken en/of een vrijblijvende offerte.

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 42 beoordelingen