Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Zoek u een verhuisbedrijf Hilversum voor uw verhuizing? Met de hulp van Vlaming verhuist u zorgeloos. Oorspronkelijk zijn we een echt verhuisbedrijf Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot zelfs het uitvoeren van internationale verhuizingen.

Naast onze verhuisservice biedt Vlaming ook de mogelijkheden voor opslag van meubelen, goederen of kunst. Ook is het mogelijk om bij ons tijdelijk meubels te huren. Dit is vaak binnen één dag geregeld.

Verhuizers Hilversum en omgeving

Ook als u verhuist in de regio van Hilversum, staan wij voor u klaar. We zijn namelijk ook werkzaam als verhuisbedrijf Almere, verhuisbedrijf Amstelveen, verhuisbedrijf Haarlem en verhuisbedrijf Diemen.

Verhuist u buiten deze regio? Geen zorgen. Vlaming garandeert namelijk landelijke dekking door onze samenwerking met onze partners. En natuurlijk dragen al onze partners ook het keurmerk Erkende Verhuizers.

Ook als u gaat verhuizen naar het buitenland staat ons verhuisbedrijf Hilversum voor u klaar. Van het inpakken tot aan het monteren van uw meubelen in uw nieuwe woning, we helpen u graag bij uw internationale verhuizing. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Erkende Verhuizers Hilversum

Het keurmerk Erkende Verhuizers geeft u allerlei voordelen en garanties. Zo is uw inboedel standaard verzekerd, bent u verzekerd van kwaliteit en is vakmanschap gegarandeerd.

Daarnaast kunt u rekenen op opgeleide en gediplomeerde verhuizers. Onze verhuizers zijn stuk voor stuk gemotiveerd en servicegericht. Zij weten als geen ander hoe ze uw spullen veilig en efficiënt kunnen verhuizen. Daarnaast zorgen onze verhuizers voor persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Zo verhuist u zorgeloos.

Verhuisbedrijf Hilversum inschakelen

Met meer dan 130 jaar ervaring in de verhuisbranche weten we dat geen verhuizing hetzelfde is. Daarom behandelen we elke verhuizing anders en met grote zorg. U kunt vertrouwen op een vrijblijvende offerte op maat. Op die manier zorgen we ervoor dat u niet teveel betaalt en weet waar u aan toe bent.

Als u uw verhuizing aan ons verhuisbedrijf Hilversum toevertrouwt, maken we graag eerst een goede planning van de werkzaamheden. Dat is handig voor u en voor ons. U kunt kiezen van één of meer van onze diensten, denk bijvoorbeeld aan inpakken, tijdelijke opslag en het transport van de inboedel. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Waarom ons verhuisbedrijf Hilversum?

Er zijn veel verschillende verhuisbedrijven in Hilversum en omgeving te vinden. Dus waarom zou u voor Vlaming kiezen? Dit zijn de redenen:

  • U bent zeker van professionele en gediplomeerde verhuizers.
  • U ontvangt altijd deskundig advies van ervaren verhuizers.
  • Vlaming draagt het keurmerk “Erkende Verhuizers”. Dit heeft allerlei voordelen voor u, zoals standaard inboedelverzekering en gegarandeerde uitvoering van uw verhuizing.
  • Uw verhuizing is helemaal op maat. U kunt zelf kiezen van welke diensten u gebruik wil maken.
  • U bent zeker van een ervaren verhuisbedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in kleine en grote verhuizingen.
  • U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen met overzicht van de kosten van uw verhuizing Hilversum.
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u van plan om te verhuizen of wilt u meer weten over de diensten van verhuisbedrijf Vlaming? Wilt u ook graag een idee krijgen van de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met voor meer informatie of een vrijblijvende en persoonlijke offerte.

Bij Vlaming behandelen we elke verhuizing met dezelfde zorg en aandacht, ongeacht de omvang. Dat is waar ons bedrijf voor staat en waar we trots op zijn!

Back To Top