Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuizen? Maak kennis met ons verhuisbedrijf Haarlem

Verhuizen van, naar of binnen Haarlem? Verhuisbedrijf Vlaming staat u graag bij tijdens de verhuizing. Wij helpen u alles in goede banen te leiden.

Zorgeloze verhuizing met ons verhuisbedrijf Haarlem 

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Haarlem? Verhuisbedrijf Vlaming is een echt familiebedrijf met meer dan 130 jaar ervaring in de verhuisbranche. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dus u kunt erop rekenen dat uw verhuizing bij ons in goede handen is. 

Van verhuisbedrijf Amsterdam naar verhuisbedrijf Haarlem 

Jacob Vlaming heeft Vlaming Verhuizingen opgericht in 1885 in de Amsterdamse Pijp. In die tijd werden alle verhuizingen gedaan met paard en wagen, zowel zakelijk als particulier. Tegenwoordig hebben we toegang tot de meest geavanceerde apparatuur en materialen. Daarnaast is ons werkgebied ook flink uitgebreid: anno 2024 zijn we ook actief als verhuisbedrijf Haarlem, verhuisbedrijf Diemen en nog veel meer omliggende dorpen en steden. Dat is niet onze enige uitbreiding geweest de afgelopen decennia, want als u tijdelijke opslagruimte nodig heeft kunt u gebruikmaken van onze opslag en verhuiscontainer. 

Verhuisservice Haarlem 

We bieden diensten aan voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen binnen Haarlem, maar ook wereldwijd, inclusief overzeese verhuizingen. Voor elke soort verhuizing kunt u bij ons terecht: een grote of kleine verhuizing Haarlem, particulier of zakelijk. Uw tevredenheid staat altijd op de eerste plaats. Een persoonlijke service, professionele hulp en de beste kwaliteit van verhuizen zijn het allerbelangrijkste. 

Daarnaast bieden we ook opslagmogelijkheden voor meubels, goederen en kunst. Bovendien hebben we de optie om tijdelijk meubels te huren. Dit is vaak binnen één dag geregeld! Vraag nu een offerte aan en ontdek onze uitgebreide diensten. 

Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuisbedrijf Haarlem
Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuizen Haarlem 

Als professioneel verhuisbedrijf Haarlem werken we in Haarlem en omstreken. Door onze jarenlange ervaring hebben we de verschillende wijken en het centrum als geen ander. Of u nu op een drukke locatie, smalle straat of nieuwbouwwijk woont: we zijn regelmatig op verschillende plekken in of rondom Haarlem te vinden. Plekken in Haarlem waar we vaak komen:  

  • Centrum Haarlem
  • Zuid-West Haarlem
  • Haarlem Oost 
  • Haarlem Noord 
  • Schalkwijk 

Verhuisbedrijf Haarlem en omgeving 

Of u nu verhuist binnen of buiten Haarlem: wij staan voor u klaar met onze persoonlijke service. Zoekt u een verhuisbedrijf in steden als Amsterdam, Almere, Amstelveen, Den Haag, Haarlemmermeer, Hoofddorp, of Zaandam? Wij helpen u ook graag met uw verhuizing! 

Verhuist u vanaf een verre afstand? Geen probleem, wij garanderen landelijke dekking dankzij onze samenwerking met onafhankelijke verhuisbedrijven. Al onze partners zijn uitgerust met het keurmerk “Erkende Verhuizers”, net als wij. Dit betekent gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap, en uw inboedel is automatisch verzekerd. 

Gaat u binnenkort verhuizen naar of vanuit het buitenland? Vlaming kan u helpen van A tot Z met uw internationale verhuizing. Wij zorgen voor alles, van inpakken tot het monteren van uw meubels in uw nieuwe woning. Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen doen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, geheel vrijblijvend. 

Verhuizer Haarlem 

Waarom zou u voor ons verhuisbedrijf Haarlem moeten kiezen? Ten eerste zijn onze eersteklas verhuizers zijn allemaal gediplomeerd, gemotiveerd en servicegericht. Ze zullen uw inboedel met de grootste zorg en flexibiliteit verhuizen. Bovendien heeft ons personeel vaak al meer dan 10 jaar ervaring bij ons, wat laat zien dat we trots zijn op ons team en hun toewijding aan uitstekende service. 

Ten tweede is Vlaming een erkend verhuisbedrijf. Dat betekent dat wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” dragen. Dit keurmerk garandeert kwaliteit en vakmanschap voor uw verhuizing. Hierdoor wordt uw verhuizing professioneel uitgevoerd, is uw inboedel standaard verzekerd tot €10.000 en bespaart u tijd en energie. 

Ten derde kunt u gebruikmaken van onze aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het tijdelijk huren van meubels, een verhuislift en/of onze opslag. 

Tenslotte is uw verhuizing bij ons verhuisbedrijf Haarlem helemaal op maat. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote of kleine verhuizing, binnen of buiten Nederland. 

Verhuizen Haarlem: een vak apart 

Verhuizen binnen Haarlem vereist speciale vaardigheden en ervaring. Gelukkig hebben wij bij Vlaming beide. Onze verhuizers zijn professionals met jarenlange ervaring in het verhuizen binnen de stad. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing soepel en stressvrij zal verlopen met Vlaming als uw partner. 

Verhuisbedrijf Haarlem inschakelen: de kosten 

Bij het plannen van een verhuizing is de eerste vraag vaak: “Wat kost dit?” De volgende vraag is meestal: “Wat doet een verhuisbedrijf Amsterdam precies?”. We streven naar transparantie in onze diensten en prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij uw verhuizing. 

Een verhuizing kan een stressvolle gebeurtenis zijn, maar niet met Vlaming Verhuizingen! Samen met u maken we een gedetailleerde planning van de werkzaamheden, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw verhuizing vlot en efficiënt verloopt, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe huis. Al onze afspraken worden duidelijk vastgelegd in een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@vlaming.com. 

Vraag nu gratis een offerte aan zonder verplichtingen 

Bent u van plan te verhuizen en wilt u weten hoe verhuisbedrijf Vlaming te werk gaat? Of heeft u interesse in de kosten van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top