Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Bussum? Vlaming is al meer dan 130 jaar een familiebedrijf en het perfecte verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Onze ervaren en opgeleide verhuizers zorgen voor een efficiënte en stressvrije verhuizing. 

Geschiedenis van ons verhuisbedrijf Bussum 

Vlaming is opgericht in 1885 door Jacob Vlaming in de Amsterdamse Pijp.  In die tijd werden alle verhuizingen gedaan met paard en wagen, zowel zakelijk als privé. Van oorsprong zijn we dus een echt verhuisbedrijf Amsterdam. En hoewel we dat nog steeds zijn, zijn we gegroeid. Zo zijn we nu ook actief als verhuisbedrijf Haarlem, verhuisbedrijf Almere, verhuisbedrijf Amstelveen en dus als verhuisbedrijf Bussum. 

Verder zijn onze diensten uitgebreid. U kunt bij ons verhuisbedrijf Bussum terecht voor zowel bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizingen, zowel lokaal als internationaal. Of u nu naar het buitenland verhuist of binnen Bussum blijft: wij staan voor u klaar. Ongeacht de omvang of het type verhuizing. Ons doel is om uw wensen te vervullen en de beste service te bieden. U kunt op ons rekenen. 

Daarnaast beschikken we nu over geavanceerde apparatuur en materialen om onze diensten te verbeteren. Bovendien bieden wij mogelijkheden voor uw inboedel opslag als u dit nodig heeft. U kunt ook tijdelijk meubels huren bij ons verhuisbedrijf Bussum. En het beste van alles is dat dit vaak binnen één dag geregeld kan worden. Vraag gratis een offerte aan. 

Verhuisbedrijf Bussum: nationale en internationale dekking 

Verhuist u van verder weg naar Bussum of van Bussum naar de andere kant van Nederland? Geen probleem! Door onze samenwerking met andere onafhankelijke verhuisbedrijven hebben we een landelijke dekking. Bovendien zijn al onze partners, net als wij, erkende verhuizers en voldoen ze aan hoge kwaliteitseisen. Dit betekent dat uw inboedel automatisch verzekerd is en u kunt rekenen op vakmanschap en expertise tijdens uw verhuizing. 

Gaat u naar het buitenland verhuizen of komt u juist naar Nederland? Vlaming Verhuizers staat voor u klaar om uw verhuizing  van A tot Z te regelen. Wij nemen niet alleen het inpakken en vervoeren van uw meubels op ons, maar ook de montage in uw nieuwe woning. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. 

Vlaming: professioneel en erkend verhuisbedrijf Bussum 

Als u op zoek bent naar een professioneel en erkend verhuisbedrijf in Bussum, hoeft u niet verder te zoeken. Onze verhuizers zijn allemaal gediplomeerd en gemotiveerd om uitstekende service te bieden. We hechten veel waarde aan kwaliteit en flexibiliteit bij onze dienstverlening. Tijdens uw verhuizing zorgen onze professionele verhuizers voor een prettige sfeer en staan ze altijd klaar om naar uw wensen te luisteren. Het merendeel van ons personeel werkt al meer dan 10 jaar bij ons, wat getuigt van hun betrokkenheid en trots op ons bedrijf. 

Wist u al dat we zijn aangesloten bij de branchekeurmerk “Erkende Verhuizers” en dragen wij dit met trots. Dit betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en vakmanschap bij uw verhuizing. Bovendien is uw inboedel verzekerd en bespaart u tijd en energie omdat u gegarandeerd kunt zijn van een vlotte en veilige verhuizing. 

De kosten bij ons verhuisbedrijf Bussum 

Elke verhuizing is uniek en kan variëren van een grote zakelijke verhuizing tot een kleine verhuizing voor een particulier. Of u nu binnen dezelfde stad wilt verhuizen of naar een ander land: wij staan klaar om u te helpen met de grootste zorg en precisie. Met onze vrijblijvende offerte weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel. Wij nemen alle stress en zorgen uit handen, als u dat wenst. U verdient immers alleen het beste. 

Door zorgvuldig te plannen en samen te werken met u, kunnen we ervoor zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. U weet precies wat er gaat gebeuren en kunt snel van uw nieuwe huis genieten. Wij bieden verschillende diensten, zoals inpakken, tijdelijke opslag en verhuizing, die allemaal kunnen worden opgenomen in onze vrijblijvende offerte. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@vlaming.com. 

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Vlaming? 

Er zijn tal van verhuisbedrijven, maar waarom zou u voor Verhuisbedrijf Vlaming kiezen? We sommen de voordelen graag voor u op: 

  • Ervaren en goed opgeleide verhuizers. 
  • Deskundig advies.
  • U kunt gebruikmaken van onze extra diensten. Denk bijvoorbeeld aan containeropslag, tijdelijk meubelverhuur en een verhuislift huren. 
  • We zijn lid van het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers”. Hierdoor geniet u van een aantal voordelen. Zo is uw inboedel standaard verzekerd en wordt de verhuizing gegarandeerd uitgevoerd.  
  • We luisteren naar u en uw wensen. Zo zorgen we voor een verhuizing op maat.  
  • We zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. 
  • Wij hebben meer dan 130 jaar ervaring in zowel kleine als grote verhuizingen. 

 Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan waarin alle kosten voor uw verhuizing overzichtelijk worden opgesomd. 

Back To Top