Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Vlaming Verhuisbedrijf Almere

Vlaming staat voor u klaar als u gaat verhuizen. Het maakt niet uit of het gaat om een grote of kleine verhuizing: ons verhuisbedrijf Almere zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.  

Verhuisbedrijf Almere: zorgeloos en professioneel verhuizen 

U gaat binnenkort verhuizen van, naar of binnen Almere en zoekt u een betrouwbare partner om al uw spullen veilig en soepel van A naar B te brengen? Erkend verhuisbedrijf Vlaming heeft al meer dan 130 jaar ervaring in de branche. Wij helpen u graag wanneer u een verhuisbedrijf Almere zoekt. 

Het geheim van Vlaming, verhuisbedrijf Almere 

Bij Vlaming Verhuisservice Almere kunt u zelf kiezen van welke verhuisservices u gebruik wil maken. Wilt u dat uw verhuizing van A tot Z voor u wordt geregeld? Dan doen we dat graag. U levert dan de sleutel bij ons verhuisbedrijf Almere. Binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie. U hoeft u zich ook geen zorg te maken over inpakken, verhuizen en uitpakken, af- en aansluiten van apparatuur en het weer ophangen van schilderijen en gordijnen. Dat hoort namelijk allemaal bij onze verhuisservice Almere. 

We werken altijd precies volgens planning zoals deze met u is afgesproken. Mocht u sommige dingen liever zelf doen, is dat uiteraard ook geen probleem. We overleggen alles. En we gaan pas weg als de verhuizing naar uw tevredenheid is voltooid. 

Verhuisservice Almere  

Of u nu binnen Almere verhuist of naar het buitenland: u kunt bij ons verhuisbedrijf Almere terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Ons team staat klaar om elke soort verhuizing te ondersteunen, groot of klein, privé of zakelijk. Bij ons draait alles om uw tevredenheid en we bieden een persoonlijke service met professionele begeleiding en de hoogste kwaliteit bij elke verhuizing. 

Verder bieden we ook opslagfaciliteiten voor meubels, goederen en kunst. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het huren van tijdelijke meubels. Wij zorgen ervoor dat alles binnen één dag geregeld is. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek alle uitgebreide diensten. 

Verhuisbedrijf Almere en omgeving 

We zijn een professioneel verhuisbedrijf in Almere en omliggende gebieden. Onze ervaring in de stad betekent dat we bekend zijn met alle wijken en het centrum. Of u nu in een drukke buurt, smalle straat of nieuwbouwwijk woont, u kunt op ons rekenen. We zijn regelmatig te vinden op verschillende locaties in en rond Almere, waaronder: 

  • Almere Haven
  • Almere Stad
  • Almere Buiten
  • Almere Poort
  • Almere Hout
  • Almere Pampus 

Van verhuisbedrijf Amsterdam naar verhuisbedrijf Almere 

Jacob Vlaming startte in 1885 met Vlaming Verhuizingen, in de Amsterdamse wijk de Pijp. Destijds werden alle verhuizingen gedaan met paardenwagens, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Inmiddels beschikken we over geavanceerde apparatuur en materialen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook ons werkgebied is enorm uitgebreid. We begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam en vandaag de dag  zijn we ook actief als verhuisbedrijf Almere, verhuisbedrijf Haarlem, verhuisbedrijf Bussum en vele andere omliggende dorpen en steden. En dat is niet het enige wat we hebben uitgebreid in de afgelopen decennia. Naast onze verhuisdiensten bieden we namelijk ook tijdelijke opslagruimtes aan met behulp van onze opslag- en verhuiscontainers. 

Waarom ons verhuisbedrijf Almere? 

Omdat wij al sinds 1885 actief zijn als verhuisbedrijf, toen nog “kruierij genoemd”. Naast deze ruim 130 jaar aan ervaring, hebben wij alleen gediplomeerde en gecertificeerde verhuizers in dienst. Zij zorgen ervoor dat uw verhuizing, groot of klein, een ervaring wordt waar u positief op terug kunt kijken. 

Vlaming is een erkend verhuisbedrijf, wat betekent dat we het keurmerk “Erkende Verhuizers” dragen. Met dit keurmerk garanderen we kwaliteit en vakmanschap voor uw verhuizing. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing professioneel wordt uitgevoerd en dat uw inboedel standaard tot €10.000 verzekerd is.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vlaming verhuisbedrijf Almere

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf Almere? En u bent benieuwd naar wat verhuisbedrijf Almere Vlaming voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top