Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Piano verhuizen Amsterdam

Een piano verhuizen in Amsterdam is geen gemakkelijke klus. Piano’s zijn groot, log en zwaar. Dit zorgt voor beperkte mogelijkheden om een piano in of uit een ruimte te verhuizen.

Verhuisbedrijf Vlaming heeft jarenlange ervaring met het veilig vleugel verhuizen. In al die tijd hebben we veel kennis en ervaring opgedaan betreft een piano verhuizen Amsterdam. Een dergelijke verhuizing vlekkeloos uitvoeren is dus geen probleem.

Gedurende die jaren ontwikkelden we bovendien een aantal hulpmiddelen. Daardoor kunnen we de kans op schade aan de piano minimaliseren, ook tijdens het piano vervoer. Mede door het gebruik van onze eigen hulpmiddelen zijn we niet afhankelijk van derde partijen.

Bovendien heeft u één aanspreekpunt voor eventuele vragen. Hierdoor kunnen wij uw piano verhuizen op een professionele, soepele en snelle manier!

Piano verhuizers Amsterdam – Verhuisbedrijf Vlaming

Ten eerste staat bij het verhuizen van een piano de klant altijd centraal. Het draait om uw wensen, de afhaallocatie en de bestemming van uw piano. Als dat helder is, kunnen de pianoverhuizers van start. Het identificeren van uw wensen helpt ons om het verhuisproces soepel te laten verlopen.

De piano wordt zorgvuldig gedemonteerd en waar nodig netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen. Na het demonteren en verpakken begeleiden we de piano uit de ruimte.

Dit gebeurt met een speciale ‘pianohond’, verhuislift of een kraan. Het verhuizen van een piano gebeurt zelden met de hand. Een piano is daar simpelweg te zwaar voor.

Piano vervoer kosten

Het piano vervoer verzorgen wij zelf in een wel lucht geveerde verhuiswagen. Een piano verhuizen kan namelijk niet in een wagen. In ons wagenpark hebben wij verschillende voertuigen. Ook beschikken wij over de juiste apparatuur om de piano veilig en snel te verhuizen. Benieuwd naar de piano vervoer kosten? Neem contact met ons op!

Piano opslag

Staat er een verhuizing Amsterdam op de planning en bent u op zoek naar een tijdelijke piano opslag? Vlaming biedt een particuliere opslag voor losse goederen. We leveren de mogelijkheid om één of enkele items los op te slaan.

Piano verhuizen kosten : wat kost een piano verhuizen?

Op zoek naar een verhuisbedrijf Amsterdam die u kunt helpen met het verhuizen van uw piano? Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de piano verhuizen Amsterdam kosten en ontdek wat onze specialisten voor u kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen!

Back To Top