skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Piano verhuizen Amsterdam

U wilt een piano verhuizen in Amsterdam, dat is een geen gemakkelijke klus. Ten eerste omdat piano’s groot, log en zwaar zijn. Dat zorgt er vaak voor dat de mogelijkheden om een piano in of uit een ruimte te verhuizen, beperkt zijn. Verhuisbedrijf Vlaming heeft jaren lange ervaring met piano verhuizen Amsterdam. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Een dergelijke verhuizing vlekkeloos uitvoeren is dus geen probleem. Gedurende die jaren ontwikkelden we  bovendien een aantal hulpmiddelen. Daardoor kunnen we de kans op schade aan de piano minimaliseren. Mede door het gebruik van onze eigen hulpmiddelen zijn we niet afhankelijk van derde partijen. Bovendien heeft u één aanspreekpunt voor eventuele vragen. Hierdoor kunnen wij uw piano verhuizen op een professionele, soepele en snelle manier!

Een piano verhuizen, hoe doet verhuisbedrijf Vlaming dat?

Ten eerste staat bij het verhuizen van een piano staat de klant altijd centraal. Het draait om uw wensen, de afhaallocatie en de bestemming van uw piano. Als dat helder is, kan de verhuizing van start. Het identificeren van uw wensen helpt ons om het verhuisproces soepel te laten verlopen.

Vervolgens wordt de piano zorgvuldig gedemonteerd en waar nodig netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen. Na het demonteren en verpakken begeleiden we de piano uit de ruimte. Dit gebeurt met een speciale ‘pianohond’, verhuislift of een kraan. De verhuizing van een piano gebeurt zelden met de hand. Een piano is daar simpelweg te zwaar voor.

Het vervoer van de piano verzorgen wij zelf. Een piano verhuizen kan niet in een ‘gewone’ verhuiswagen. Daarom hebben wij in ons wagenpark verschillende speciale voertuigen en geschikte apparatuur om de piano veilig en snel te verhuizen.

Wilt u uw piano verhuizen in Amsterdam en bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Piano Verhuizen Amsterdam bij Vlaming: Met grootste zorg voor uw piano!

Back To Top