skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Piano verhuizen Amsterdam

U wilt een piano verhuizen in Amsterdam en dat is geen gemakkelijke klus, omdat piano’s groot, log en zwaar zijn. Dat zorgt voor beperkte mogelijkheden om een piano in of uit een ruimte te verhuizen. Verhuisbedrijf Vlaming heeft jaren lange ervaring met een piano veilig verhuizen. In al die tijd hebben we veel kennis en ervaring opgedaan betreft een piano verhuizen Amsterdam. Een dergelijke verhuizing vlekkeloos uitvoeren is dus geen probleem. Gedurende die jaren ontwikkelden we bovendien een aantal hulpmiddelen. Daardoor kunnen we de kans op schade aan de piano minimaliseren, ook tijdens het piano vervoer. Mede door het gebruik van onze eigen hulpmiddelen zijn we niet afhankelijk van derde partijen. Bovendien heeft u één aanspreekpunt voor eventuele vragen. Hierdoor kunnen wij uw piano verhuizen op een professionele, soepele en snelle manier! Benieuwd naar de kosten van het verhuizen van uw piano? Klik hier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Piano Verhuizen Amsterdam 2 Door Vlaming Verhuizingen
Piano Verhuizen Amsterdam 1 Door Vlaming Verhuizingen
Piano Verhuizen Amsterdam Door Vlaming Verhuizingen

Een piano verhuizen, hoe doet verhuisbedrijf Vlaming dat?

Ten eerste staat bij het verhuizen van een piano de klant altijd centraal. Het draait om uw wensen, de afhaallocatie en de bestemming van uw piano. Als dat helder is, kan de verhuizing van start. Het identificeren van uw wensen helpt ons om het verhuisproces soepel te laten verlopen.

Vervolgens wordt de piano zorgvuldig gedemonteerd en waar nodig netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen. Na het demonteren en verpakken begeleiden we de piano uit de ruimte. Dit gebeurt met een speciale ‘pianohond’, verhuislift of een kraan. Het verhuizen van een piano gebeurt zelden met de hand. Een piano is daar simpelweg te zwaar voor.

Het piano vervoer verzorgen wij zelf. Een piano verhuizen kan niet in een ‘gewone’ verhuiswagen. Daarom hebben wij in ons wagenpark verschillende speciale voertuigen en geschikte apparatuur om de piano veilig en snel te verhuizen.

Wilt u uw piano verhuizen in Amsterdam en bent u benieuwd wat Vlaming verhuisbedrijf Amsterdam voor u kan betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de kosten van het verhuizen van uw piano of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Piano Verhuizen door Vlaming verhuisbedrijf Amsterdam: Met grootste zorg voor uw piano!

Back To Top