Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Particuliere verhuizingen

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle momenten in het leven. Verhuisbedrijf Vlaming draagt graag bij aan een soepele verhuizing in Amsterdam en omstreken.
Onze verhuizers zijn erop getraind zo veel mogelijk stress bij u weg te nemen. De verhuizers van Vlaming verhuizingen zijn allen gediplomeerd en zeer ervaren. Veel van onze medewerkers zijn al meer dan 10 jaar in dienst!

Particuliere verhuizingen, hoe doen wij dat?

Naast dat wij erkende project verhuizers zijn, zijn wij ook een erkend particulier verhuisbedrijf. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuizing, wij zijn van alle markten thuis!
Ook bij kleine verhuizingen bespreken we eerst rustig de mogelijkheden en stellen wij een duidelijke offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen de verhuizers werk op maat leveren.
Door samen met u een goede planning te maken van de werkzaamheden beperken wij de stress. De planning rijkt van inpakken tot opslag en natuurlijk de verhuizing zelf. We maken duidelijke afspraken en zetten deze helder op een rij in onze vrijblijvende offerte.

Wij gaan verhuizen en kiezen voor Vlaming, de erkende verhuizer!

Onder de kreet “kruierij” begon Jacob Vlaming al in 1885 met paard en wagen. Hij vervoerde goederen van en naar Amsterdam.

Nu, 130 jaar later, zijn we een paar generaties en heel wat innovaties verder. Inmiddels is verhuisbedrijf Vlaming uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf in Amsterdam en behoren we tot de erkende verhuizers Amsterdam.

Vlaming beschikt over een wagenpark met lucht geveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan.
Verder zijn onze verhuizers allen gediplomeerd en zeer ervaren. Veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij verhuisbedrijf Vlaming. Zij zorgen met plezier voor de nodige rust en orde tijdens particuliere verhuizingen. Op deze manier zorgen wij met elkaar voor een ontspannen verhuizing met een lach.
Vlaming verzorgt ook de opslag van uw eigendommen tijdens particuliere verhuizingen. Wij zijn tenslotte pas tevreden, als u ook tevreden bent.

Of u nu gaat verhuizen in Amsterdam of vertrekt naar het buitenland, verhuisbedrijf Vlaming helpt u verder!

Verhuisservice Amsterdam - Verhuislift Amsterdam Huren - Verhuizing Amsterdam - Verhuislift Huren Amsterdam - Verhuizen Amsterdam
Verhuizen Amsterdam - Verhuizing Amsterdam - Verhuislift Huren Amsterdam

Particulier verhuizen: verhuis met Vlaming Verhuizingen!

Bent u al overtuigd? 😉 Hieronder vindt u 10 redenen om voor Vlaming Verhuizingen te kiezen!

  • Ga voor een zorgeloze verhuisdag!
  • Bespaar veel tijd en energie
  • Een volledig verzekerde inboedel tijdens het verhuizen
  • Een vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam
  • Uw kostbare spullen in veilige handen
  • Volledig naar uw wensen op maat verhuizen
  • Verhuisgarantie
  • Lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Duidelijke afspraken (algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond)
  • Garantie op uw aanbetaling

Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn; kies voor verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming! Op zoek naar een particulier verhuisbedrijf? Neem dan zeker contact met ons op.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top