skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuizen

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle momenten, terecht of onterecht. Verhuisbedrijf Vlaming wil graag bijdragen aan een soepele verhuizing in Amsterdam en omstreken met zo min mogelijk stress voor u. Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd, zeer ervaren en veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij ons. Nadat wij met u de mogelijkheden hebben besproken, stellen wij een duidelijke en heldere offerte op. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen de verhuizers werk op maat leveren. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn; kies voor verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming!

10 redenen om te verhuizen met Vlaming Verhuizingen

  • Een zorgeloze verhuisdag
  • Bespaart u veel tijd en energie
  • Een volledig verzekerde inboedel tijdens het verhuizen
  • Een vakkundig, professioneel en vriendelijk verhuisteam
  • Uw kostbare spullen in veilige handen
  • Volledig naar uw wensen op maat verhuizen
  • Verhuisgarantie
  • Lid van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Duidelijke afspraken (algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond)
  • Garantie op uw aanbetaling
Verhuisservice Amsterdam - Verhuislift Amsterdam Huren - Verhuizing Amsterdam - Verhuislift Huren Amsterdam - Verhuizen Amsterdam
Verhuizen Amsterdam - Verhuizing Amsterdam - Verhuislift Huren Amsterdam

Particulier verhuizen, hoe doen wij dat?

Door samen met u een goede planning te maken van de werkzaamheden. Van inpakken tot opslag en de verhuizing zelf. Duidelijke afspraken die wij helder op een rij zetten in onze vrijblijvende offerte. De verhuizers zijn allen gediplomeerd, zeer ervaren en veel van onze mensen werken al 10 jaar of langer bij verhuisbedrijf Vlaming. Zij staan voor u klaar, om met plezier de nodige rust en orde te brengen tijdens het verhuizen. Op deze manier zorgen wij met elkaar voor een ontspannen verhuizing met een lach.

Waarom verhuisbedrijf Vlaming?

Onder de kreet “kruierij” begon Jacob Vlaming al in 1885 met paard en wagen goederen te transporteren van en naar Amsterdam. Een paar generaties, heel wat innovaties en 130 jaar ervaring later, is verhuisbedrijf Vlaming uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuisbedrijf in Amsterdam met in het wagenpark luchtgeveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan. Ook voor de opslag van uw eigendommen, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. Wij zijn tenslotte pas tevreden, als u ook tevreden bent.

Kortom; of u nu gaat verhuizen in Amsterdam of vertrekt naar een locatie overzee, verhuisbedrijf Vlaming helpt u verder!

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top