Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Pianovervoer

Pianovervoer is niet eenvoudig. Een piano of een vleugel vraagt om een aparte, specialistische benadering wanneer ze verhuisd moeten worden. Vlaming Verhuizingen heeft deze kennis van piano verhuizen in huis. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van kostbare en kwetsbare piano’s en vleugels.

In de loop der jaren hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld, die het pianovervoer vereenvoudigen en de kans op schade minimaliseren. Door het gebruik van eigen materialen zijn wij niet afhankelijk van andere partijen wat onze bedrijfszekerheid garandeert. Bent u op zoek naar pianovervoer bij een erkend verhuisbedrijf Amsterdam? Vraag dan snel een offerte aan!

Piano Verhuizen Amsterdam
Piano Verhuizen Amsterdam

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom

Waarom verhuisbedrijf Vlaming?

Op zoek naar een erkende verhuizer Amsterdam die u ook kan helpen met pianovervoer? Verhuisbedrijf Vlaming heeft al meer dan 130 jaar ervaring als verhuisservice. Al onze verhuizers zijn gediplomeerd en vaak al meer dan 10 jaar bij ons in dienst. Zij staan voor u klaar, om servicegericht en met plezier, de nodige rust en orde te brengen tijdens het verhuizen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij “Erkende Verhuizers”. Dit keurmerk garandeert kwaliteit en vakmanschap. Niet geheel onbelangrijk bij een ingewikkelde verhuisklus zoals pianovervoer!

Back To Top