skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuisservice. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u volledig ontzorgd wilt verhuizen, bent u bij Vlaming Verhuisservice aan het juiste adres. Met de verhuisservice van Vlaming verhuisbedrijf, wordt de verhuizing van A tot Z voor u geregeld. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie. Wij dragen dan zorg voor het inpakken, verhuizen en uitpakken, af- en aansluiten van apparatuur en het weer ophangen van schilderijen en gordijnen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor alleen het inpakken of ophangen van de schilderijen. Met de verhuisservice van Vlaming was verhuizen nog nooit zo makkelijk!

Verhuisbedrijf Vlaming
Montageservice Verhuisbedrijf Vlaming
Kunsttransport Verhuisbedrijf Vlaming
Verhuisbedrijf Vlaming - Verhuisbedrijf Amsterdam

Naast de verhuisservice kunnen wij ook de volgende diensten verzorgen:

Waarom verhuisbedrijf Vlaming?

Sinds de oprichting in 1885 hebben wij ons steeds verder ontwikkeld op het gebied van verhuizen. Ooit begonnen als verhuisbedrijf in Amsterdam, zijn wij nu uitgegroeid tot specialist op het gebied van verhuizen zowel landelijk als overzee. Onze gecertificeerde specialisten zijn zeer ervaren en de meesten werken al 10 jaar of langer bij ons. Wij zijn er dus van overtuigd dat onze medewerkers het werk afleveren zoals wij dat met u hebben besproken en in de heldere en duidelijk offerte hebben aangeleverd.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top