Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuisservice Amsterdam: wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u volledig zonder zorgen wilt verhuizen, bent u bij Vlaming verhuisservice aan het juiste adres. Met onze verhuisservice van  wordt de verhuizing van A tot Z voor u geregeld. U levert de sleutel bij ons in en binnen drie dagen staan al uw goederen in de kasten op de nieuwe locatie. Wij dragen dan zorg voor het inpakken, verhuizen, uitpakken, af- en aansluiten van apparatuur én het weer ophangen van schilderijen en gordijnen. Wilt u gebruikmaken van minder services? Dat kan natuurlijk. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor alleen het inpakken of ophangen van de schilderijen. Met de verhuisservice van Vlaming was verhuizen nog nooit zo makkelijk!

Verhuisservice Amsterdam: voor wie?

Onze verhuisservice bestaat uit meer dan enkel spullen van A naar B brengen. Wij helpen bijvoorbeeld ook met het verhuizen van uw piano, u kunt bij ons terecht voor containeropslag en zelfs voor overzees verhuizen. Wilt u met uw bedrijf verhuizen? Onze verhuizers helpen u graag bij een bedrijfsverhuizing. Meer weten over onze verhuisservice mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze verhuisservice Amsterdam is er ook voor particulieren en bedrijven buiten Amsterdam.

Vlaming is een erkend verhuisbedrijf

Voor onze particuliere verhuizingen behoren wij tot de “Erkende Verhuizers”. Dit is een branchekeurmerk op het gebied van kwaliteit, veiligheid, goede consumentenvoorwaarden en milieu. Om dit keurmerk te mogen dragen, worden bedrijven regelmatig onafhankelijk gekeurd. Omdat wij behoren tot de “erkende verhuizers” bent u verzekerd van  deskundigheid, professionaliteit en deskundigheid.  Daarnaast zijn onze verhuizers professioneel opgeleid.

Verhuisbedrijf Vlaming
Montageservice Verhuisbedrijf Vlaming
Kunsttransport Verhuisbedrijf Vlaming
Verhuisbedrijf Amsterdam

Naast de verhuisservice kunnen wij ook de volgende diensten verzorgen:

Waarom verhuisbedrijf Vlaming?

Sinds de oprichting in 1885 hebben wij ons steeds verder ontwikkeld op het gebied van verhuizen. Ooit begonnen als verhuisbedrijf Amsterdam, zijn wij nu uitgegroeid tot specialist op het gebied van verhuizen zowel landelijk als overzees. Onze gecertificeerde specialisten zijn zeer ervaren en de meesten werken al 10 jaar of langer bij ons. Wij zijn er dus van overtuigd dat onze medewerkers het werk afleveren zoals wij dat met u hebben besproken en in de heldere en duidelijk offerte hebben aangeleverd.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top