Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Overzees verhuizen

Overzees verhuizen is een verhuizing die een bijzondere aanpak vereist. Verhuisbedrijf Vlaming helpt u bij de verhuizing van A tot Z.

Internationale verhuizing

Overzees verhuizen wordt gekenmerkt door het vervoer over zee of via luchtvracht. De goederen worden geladen door een verhuizer in het land van herkomst en gelost door een buitenlandse verhuizer op de bestemming. Om dit goed uit te voeren dragen wij zorg voor het zeewaardig verpakken en verschepen van de goederen.

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming

Verpakken

De inboedel dient zeer vakkundig verpakt te zijn, aangezien de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en / of lossen van de vliegtuigen of schepen in de havens. Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobedozen gedaan. Met name kostbare goederen zoals schilderijen of antiek worden op vakkundige wijze verpakt in speciale houten kratten.

Laden

De inboedel wordt op de afgesproken datum in de verhuiswagen of zeecontainer geladen. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan. Wij zorgen voor een gedetailleerde inventarislijst en merken de goederen met nummers. 
Met de luchtgeveerde verhuiswagen worden de goederen vervolgens verzameld bij de opslaglocatie van de verhuizer. In geval van tussentijdse opslag worden de goederen bij ons in de opslag geplaatst.

Van huis tot huis

Het lossen van de intercontinentale verhuizing wordt gedaan door de verhuizer in het land van bestemming. De verhuizer haalt uw container vanaf haven of vliegtuig en zorgt voor aflevering. Op basis van de inventarislijsten worden de goederen gecheckt.
 Bij het lossen worden de goederen en de meubelen in de juiste ruimte geplaatst. Het uitpakken wordt meestal door de eigenaar gedaan, die alles zelf wegzet. Montage van de gedemonteerde meubelen kan door Vlaming verhuizingen verzorgd worden.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen bij overzees of internationaal verhuizen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top