skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Opslag

Opslag van inboedel

Ons opslagsysteem is het meest moderne en efficiënte systeem dat op dit moment voor verhuizingen gebruikt kan worden. Wij hebben door onze moderne middelen de mogelijkheid om de opslag direct in een opslagcontainer te laden. De opslagcontainer deze zonder overladen in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte door middel van een computergestuurde kraan.

Zodra uw nieuwe huis klaar is of de verbouwing van uw huis is gereed, wordt de container op de verhuiswagen geladen en vanaf de wagen voor uw nieuwe woning uitgeladen. Door deze werkwijze wordt het overladen in en uit een aparte opslagruimte overgeslagen. Tussentijds kunt u natuurlijk wanneer u wilt bij uw opslag. Vlaming Verhuizingen kan de opslag en het in opslag nemen van uw inboedel voor een zeer gunstig tarief aanbieden.

Losse goederen

Mocht u slechts een beperkte hoeveelheid goederen in opslag willen hebben, dan leveren wij ook de mogelijkheid om één of enkele items los op te slaan. Uw goederen worden verpakt, gecodeerd en opgeslagen op een pallet. U hoeft dus geen dure ruimte te huren voor het opslaan van bijvoorbeeld een enkele kast of bank.

Kunst en antiek

Vlaming Verhuizingen beschikt over een geconditioneerde ruimte waar de temperatuur en vochtgehalte constant geregeld worden. Deze ruimte is beperkt toegankelijk en beveiligd middels alarm met directe opvolging. De ruimte is daardoor ook perfect voor de opslag van kunst of antiek.

Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top