skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Containeropslag inboedel

Wij beschikken sinds 2003 over een volledig geautomatiseerde en klimaat beheerste containerterminal. Deze terminal is gevestigd op ons eigen terrein en is alleen toegankelijk voor eigen personeel.
Onze terminal heeft een opslagcapaciteit van 140 containers. De opslag vindt plaats in 20ft containers die voor de deur beladen kunnen worden. Op deze wijze dragen wij zorg dat er geen extra handelingen gedaan moeten worden met de lading en vermijden we elk risico op schade.

Werkwijze:

Tijdens het beladen wordt een genummerde inventarislijst per container opgemaakt. Gedurende de hele opslagperiode staan alle containers geregistreerd in een geautomatiseerde opslagadministratie, welke wordt bijgehouden door onze warehouse-manager. De warehouse-manager is ook verantwoordelijk voor de controles op temperatuur en luchtvochtigheid in de terminal en het zo nodig bijstellen hiervan.

Veiligheid:

Overdag is de containerterminal alleen toegankelijk voor personeel. Daarnaast beschikt de terminal over een alarmsysteem welke geschakeld is aan een gecertificeerde alarmcentrale, zodat diefstal- en brandrisico’s ook ’s nachts tot een minimum beperkt zijn.

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top