Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Verhuiscontainer

Ga je verhuizen en wil je jouw inboedel graag opslaan in een verhuiscontainer? Dan ben je bij Vlaming aan het juiste adres! Al sinds 2003 beschikt Vlaming Verhuizingen over een volledig geautomatiseerde en klimaat beheerste containerterminal.

Vlaming verhuisbedrijf container

De containerterminal van Vlaming is gevestigd op ons eigen terrein. Dit terrein is uiteraard alleen toegankelijk voor personeel. Onze terminal heeft een capaciteit van 140 verhuiscontainers.
Wij kunnen de verhuiscontainer voor de deur beladen. Op deze wijze hoeven er geen extra handelingen plaats te vinden. Zo vermijden we elk risico op schade aan uw inboedel.

Werkwijze verhuizen met container

Tijdens het beladen wordt een genummerde inventarislijst per verhuiscontainer opgemaakt. Gedurende de hele opslagperiode staan alle containers geregistreerd in een geautomatiseerde opslagadministratie. Deze administratie wordt bijgehouden door onze warehouse-manager. De warehouse-manager is verantwoordelijk voor de controles en het bijstellen van de temperatuur en luchtvochtigheid.
Wanneer het nieuwe huis klaar is, kan de verhuiscontainer gemakkelijk in de verhuiswagen worden geladen. Deze wordt op bestemming weer uitgeladen.
Het is ook mogelijk om enkele items op te slaan. Uw eigendommen worden dan opgeslagen op een pallet. Hiervoor hoeft u dus niet een gehele verhuiscontainer te huren.

Veiligheid verhuis container

Overdag is de containerterminal alleen toegankelijk voor personeel. Daarnaast beschikt de terminal over een alarmsysteem, welke geschakeld is aan een gecertificeerde alarmcentrale. Zo worden diefstal- en brandrisico’s ook ’s nachts tot een minimum beperkt.

Verhuizen container: particulier of zakelijk

De verhuiscontainers van Vlaming zijn voor al onze klanten beschikbaar. Of u nu zelf gaat verhuizen of een zakelijke verhuizing op de planning heeft staan. Vlaming Verhuizingen zorgt ervoor dat uw eigendommen veilig staan opgeslagen in een verhuis opslag container.

Kosten container verhuizen

Bent u benieuwd naar de kosten voor een inboedel opslag container? Neem dan contact met ons op! Wist u dat u ook bij Vlaming Verhuizingen terecht kunt als u gaat verhuizen Amsterdam, een verhuislift wil huren of overzees verhuist?  Via ons contactformulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top