Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Inboedel opslag

Wanneer je gaat verhuizen kan het fijn zijn om een inboedel opslag te huren. Zo is het handig om een tijdelijke opslagruimte te hebben als je de woning gaat renoveren. Ook als je naar het buitenland gaat verhuizen kan een tijdelijke inboedel opslag uitkomst bieden.

Verhuizen en opslag – Vlaming hét verhuisbedrijf met opslag

Vlaming verhuizingen biedt o.a. een verhuisservice met opslag. Onze verhuis opslag is het meest efficiënte systeem dat op dit moment wordt gebruikt. Als u voor de verhuisservice met opslag kiest, wordt uw inboedel opgeslagen in een van onze moderne opslagcontainers.

Wij hebben door onze moderne middelen de mogelijkheid om de opslag direct in een opslagcontainer te laden.

De opslagcontainer gaat daarna zonder overladen onze verwarmde en beveiligde opslagruimte in. Dit gebeurt door middel van een computergestuurde kraan.

Tijdens de inboedel opslag wordt uw inboedel verwarmd en beveiligd tegen inbraak, diefstal en brand. Met cameratoezicht houden wij zelfs een oogje in het zeil.

Tips voor inboedel opslag

Om uw spullen na de opslag periode weer net zo netjes in uw nieuwe huis te krijgen is een goede voorbereiding belangrijk. Hier helpen we u graag bij met onderstaande tips!

  • Zorg ervoor dat alles schoon en droog voor opslag wordt aangeboden.
  • Kleding, gordijnen, vloerkleden, wandkleden en verder alles wat van natuurlijke vezels gemaakt is, moet schoon de opslag in. Zo niet, dan is er kans dat hier ongedierte op af komt.
  • Stofzuigers moeten schoon (en dus met lege stofzak/reservoir) de opslag in, evenals koelkasten, diepvriezers en stoomstrijkijzers (water eruit).Tip: Leg in de koelkast en/of diepvries een eetlepel koffie(-bonen). Zelfs na vier jaar ruikt uw koelkast of diepvries nog fris!
  • Laat geen voedselresten achter in potten, pannen, voorraadbussen, koektrommels, toasters en dergelijke.
  • Maak uw wasmachine ruim van tevoren leeg. Koppel de slangen los, smeer de rubbers in met talkpoeder en maak het waterfilter schoon. Laat vervolgens het aanwezige water uit machine lopen en de transportbeveiliging bevestigen.
  • Geef het fornuis een extra goede schoonmaakbeurt, vooral aan zijkanten en achterzijde.
  • Elektrische apparatuur kan het beste in de originele verpakking opgeslagen worden. Eventuele batterijen raden wij aan om te verwijdere (b.v. bij afstandsbediening, portable apparatuur en klokken). Platenspelers moeten vastgezet worden (ook arm!), evenals sommige cd-spelers (slede en mechanisme).
  • Voorkom het opslaan van vloeistoffen in de inboedel opslag.
  • Gebruik geen tape of stickers op zichtbare oppervlakken van uw meubilair, hierdoor kan schade ontstaan
  • Zet u uw fiets langdurig in de inboedel opslag? Vet uw ketting dan in en veeg het schoon met een stukje keukenpapier.

Tijdelijke opslag inboedel

Wanneer uw nieuwe huis klaar is, wordt de inboedel opslag container op de verhuiswagen geladen. De container wordt voor uw nieuwe woning uitgeladen.

Door deze werkwijze wordt het overladen in en uit een aparte verhuis opslag overgeslagen. Tussentijds kunt u natuurlijk wanneer u wilt bij uw opslag.

Verhuisbedrijf opslag losse goederen

Niet uw gehele inboedel opslaan, maar slechts een beperkte hoeveelheid goederen? Speciaal voor u leveren wij ook de mogelijkheid om één of enkele items los op te slaan. Uw goederen worden verpakt, gecodeerd en opgeslagen op een pallet. U hoeft dus geen dure ruimte te huren voor het opslaan van een enkele kast of bank.

Verhuizen opslag kunst en antiek

Vlaming Verhuizingen beschikt over een geconditioneerde ruimte waar de temperatuur en het vochtgehalte constant geregeld worden. Deze ruimte is beperkt toegankelijk en beveiligd middels alarm met directe opvolging. De ruimte is daardoor ook perfect voor de opslag van kunst of antiek.

Tijdelijk opslagruimte huren? Neem contact met ons op!

Vlaming Verhuizingen kan de tijdelijke opslag inboedel voor een zeer gunstig tarief aanbieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Vlaming?

Als u een tijdelijk opslagruimte wil huren, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. Wist u dat wij ook particulier en bedrijf verhuizen? U bent bij Vlaming verzekerd van de beste service en een professionele en gestructureerde aanpak.

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top