Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Inboedel opslag

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan? Vlaming Verhuisbedrijf is een verhuisbedrijf met opslag. Dat betekent dat u zowel gebruikt kunt maken van onze verhuisservice als onze inboedel opslag. 

Waarom inboedel opslag? 

U kunt zelf kiezen of u gaat verhuizen met opslag. Uw inboedel tijdelijk opslaan kan handig zijn als u uw woning bijvoorbeeld gaat renoveren. Of als u tijdelijk in een tussenwoning zit en niet al uw spullen meerdere keren wil verhuizen. Inboedelopslag kan ook een uitkomst bieden als gaat verhuizen naar het buitenland.  

Inboedel opslaan bij verhuisbedrijf Vlaming 

Heeft u verhuizers en opslag nodig? Dat is voor ons geen probleem. U kunt bij Vlaming namelijk zelf kiezen van welke services u gebruik wil maken. Zo kunt u ervoor kiezen uw verhuizing door ons uit te laten voeren én uw spullen opslaan.  

Tijdelijke inboedelopslag: zo werkt het 

Als u gebruik wil maken van tijdelijke inboedelopslag, wordt uw inboedel opgeslagen in een van onze moderne opslagcontainers. Onze opslag voor meubels het meest efficiënte systeem dat op dit moment wordt gebruikt. Zo heeft u, door onze moderne middelen, de mogelijkheid om de opslag direct in een opslagcontainer te laden. Dat scheelt een hoop tijd, gedoe en stress. Als uw opslagcontainer is gevuld, wordt uw inboedel verplaatst nar onze beveiligde en verwarmde opslagruimte. Dit gebeurt allemaal met behulp van een computergestuurde kraan. Er komen dus (bijna) geen mensen aan te pas, wat betekent dat uw meubelopslag superveilig opgeslagen staat. 

Uw inboedel opslag wordt continu verwarmd en is 24/7 beveiligd tegen inbraak, diefstal en brand. Met cameratoezicht houden wij ook een oogje in het zeil. Tussentijds kunt u natuurlijk bij uw inboedel opslag wanneer u wilt.  

Opslag verhuizen 

Uw spullen opslaan in onze inboedelopslag container is heel makkelijk. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat uw spullen schoon de container in gaan. Dat is handig voor zowel de opslagperiode als de periode daarna. We geven u graag wat handige tips wat betreft opslag spullen: 

  • Zorg ervoor dat alles schoon en droog in de inboedelopslag staat. Denk bijvoorbeeld aan al uw kleding, gordijnen, vloerkleden, wandkleden en andere spullen dat van natuurlijke vezels is gemaakt.  
  • Ook stofzuigers moeten schoon (en dus met lege stofzak/reservoir) de opslag in, evenals koelkasten, diepvriezers en stoomstrijkijzers (water eruit). Leg een eetlepel koffie(-bonen) in de koelkast en/of diepvries en zelfs na vier jaar ruikt uw het nog fris. 
  • Laat ook geen voedselresten of vloeistoffen achter in potten, pannen, voorraadbussen, koektrommels, toasters en dergelijke. 
  • Maak uw wasmachine ruim van tevoren leeg. Koppel de slangen los, smeer de rubbers in met talkpoeder en maak het waterfilter schoon. Laat vervolgens het aanwezige water uit machine lopen en de transportbeveiliging bevestigen. 
  • Geef het fornuis een extra goede schoonmaakbeurt, vooral aan zijkanten en achterzijde. 
  • Elektrische apparatuur kan het beste in de originele verpakking opgeslagen worden. Eventuele batterijen raden wij aan om te verwijderen, bijvoorbeeld uit de afstandsbediening, portable apparatuur en klokken. Platenspelers en sommige cd-spelers (slede en mechanisme) zetten we vast.  
  • Gebruik geen tape of stickers op zichtbare oppervlakken van uw meubilair, hierdoor kan schade ontstaan. 
  • Zet u uw fiets langdurig in de inboedel opslag? Vet uw ketting dan in en veeg het schoon met een stukje keukenpapier. 

Tijdelijke opslag inboedel 

Als het tijd is om officieel te verhuizen, dan is het ook tijd om uw meubel opslag uit te laden. Uw inboedel opslag container wordt dan in onze verhuiswagen geladen. De container wordt dan voor uw nieuwe woning uitgeladen. Door deze werkwijze wordt het overladen in en uit een aparte verhuis opslag overgeslagen.  U wil natuurlijk dat uw opslag spullen netjes in uw nieuwe huis te krijgen. Ook daar kunnen wij u bij helpen. 

Opslag verhuisbedrijf met losse goederen 

Niet uw gehele inboedel opslaan, maar slechts een beperkte hoeveelheid goederen? Speciaal voor u leveren wij ook de mogelijkheid om één of enkele items los op te slaan. Uw goederen worden verpakt, gecodeerd en opgeslagen op een pallet. U hoeft dus geen dure ruimte te huren voor het opslaan van een enkele kast of bank. 

Kunst en antiek inboedel opslaan

Omdat onze inboedelopslag containers beschikken over een geconditioneerde ruimte waar de temperatuur en het vochtgehalte constant geregeld worden, kunt u hier ook veilig al uw kunst, antiek en bijvoorbeeld (designer) meubels opslaan. De ruimte is beperkt toegankelijk en beveiligd middels alarm met directe opvolging.

Kosten opslag inboedel verhuisbedrijf

Benieuwd naar de kosten inboedelopslag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Omdat al onze verhuizingen maatwerk zijn, hanteren we geen vaste kosten inboedelopslag. De inboedel opslag kosten hangen ook af van het aantal spullen, de grootte van de container en hoe lang u uw inboedel wil opslaan. Als u ons vrijblijvende en gratis offerteformulier invult, kunnen we een betere inschatting geven van opslag inboedel kosten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ook heel eenvoudig contact met ons opnemen. We denken graag met u mee. 

Waarom kiezen voor inboedelopslag bij Vlaming? 

Als u op zoek bent naar een tijdelijke opslag meubels, bent u bij Vlaming aan het juiste adres. Wist u dat wij ook particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen uitvoeren? Omdat we het keurmerk Erkende Verhuizers hebben, bent u verzekerd van de beste service en een professionele en gestructureerde aanpak.  

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top