Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Europees verhuizen

Europees verhuizen is een verhuizing die een bijzondere aanpak vereist. Verhuisbedrijf Vlaming helpt u bij de verhuizing van A tot Z.

Europees verhuizen ontzorgt

Een verhuizing naar het buitenland vraagt de nodige voorbereiding. U moet niet alleen rekening houden met de verhuizing zelf, maar ook met de verschillen qua cultuur, taal, wetten en de ongeschreven regels.

Binnen Europa vindt transport meestal plaats over de weg of via shortsea, afhankelijk van bestemming en planning. Fedemac is een overkoepelende Europese organisatie waar meer dan 3.000 verhuisbedrijven bij zijn aangesloten. Ook Vlaming verhuizing is daarbij aangesloten en op deze manier garanderen wij u een soepele verhuizing.

Bent u benieuwd wat Verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen bij Europees of internationaal verhuizen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom
Back To Top