Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Opslagruimte Amsterdam

U zoekt opslagruimte in Amsterdam? Bijvoorbeeld voor uw meubels of ander huisraad? Dan bent u bij Vlaming Verhuisbedrijf en Opslag aan het juiste adres!

Opslagruimte Amsterdam bij Verhuisbedrijf Vlaming

Wij beschikken over een modern en efficiënt systeem dat uitkomst biedt voor het opslaan van uw goederen tijdens bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis. Wij laden uw opslag direct in een opslagcontainer welke wij door middel van een computergestuurde kraan, kunnen plaatsen in onze verwarmde, vochtregulerende en beveiligde opslagruimte in Amsterdam. Doordat overladen niet nodig is, beperken we de kans op beschadigingen aan uw inboedel.

Wanneer uw verbouwing van uw (nieuwe) huis gereed is, laden wij de opslagcontainer op de verhuiswagen zodat deze vanaf de wagen voor uw (nieuwe) woning kan worden uitgeladen door ons gediplomeerde personeel. Tussentijds kunt u gewoon bij uw opslag. Bovendien biedt Vlaming Verhuisbedrijf dit alles aan tegen een zeer gunstig tarief. Dus zoekt u naar een opslagruimte in Amsterdam? Bel 0800 33 44 558 of mail ons: info@vlaming.com.

Kunstopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag verhuisbedrijf Vlaming

Losse goederen opslaan?

Wilt u opslagruimte in Amsterdam maar kunt u geen hele container vullen? Ook voor de opslag van één of enkele items kunt u bij ons terecht. De items die u op wilt slaan worden verpakt, gecodeerd en opgeslagen op een pallet. Zo hoeft u geen hele ruimte of container te huren voor de opslag van bijvoorbeeld een enkele bank of kast.

Kunst en antiek veilig opslaan?

Vlaming verhuisservice Amsterdam biedt opslagruimte met temperatuur- en vochtregulering. Deze ruimte is beperkt toegankelijk en door een alarm met directe opvolging beveiligd. Daarom bent u voor de opslag van kunst of antiek ook bij ons aan het juiste adres.

Waarom Vlaming Verhuisbedrijf?

Omdat wij al 130 jaar ervaring hebben in de verhuisbranche, al onze verhuizers gediplomeerd zijn en wij het keurmerk “Erkende Verhuizers” hebben. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare, servicegerichte verhuisservice samenwerkt. Bovendien bieden bij een breed pakket aan diensten aan en kunt u naast het huren van opslagruimte ook bij ons terecht voor hulp bij verhuizen in Amsterdam, een verhuislift huren Amsterdam of een Piano verhuizen in Amsterdam.

Benieuwd wat Vlaming Verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Bel ons: 0800 33 44 558 of vraag een offerte voor het huren van opslagruimte in Amsterdam aan.

Back To Top