Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Maatregelen COVID-19 / Coronavirus & verhuizingen

Ondanks de corona crisis waarin wij ons nu bevinden, regelen wij nog steeds graag uw verhuizingen. Hiervoor hebben wij wel diverse maatregelen genomen om de veiligheid van u als klant en onze collega’s te kunnen waarborgen.

Ook wij volgen de regels van het RIVM, dus zodra een collega verkoudheidsklachten, keelpijn, koorts heeft of moet hoesten, dan vragen wij onze collega om thuis uit te zieken. Van onze klanten verwachten wij ook dat zij het aangeven wanneer zij vanwege ziekte niet in staat zijn om de verhuizing op de afgesproken datum te laten plaatsvinden. We gaan dan samen op zoek naar een nieuwe datum om de verhuizing alsnog uit te voeren.

We gaan de verhuizingen voor u uitvoeren zoals u dat van ons mag verwachten. Alleen zal dit iets anders zijn dan normaal vanwege een aantal aangepaste regels. Wij spreken graag het volgende met elkaar af:

 • Wij schudden geen handen bij aankomst
  Onze voorman en het team stelt zich graag aan u voor, maar zal geen handen schudden.
 • Regelmatig handen wassen
  Ons team zal u vragen of zij regelmatig de handen mogen wassen, wij vragen u dan ook hen hier de mogelijkheid toe te bieden. Da­arnaast hebben de heren ook een desinfecterende lotion in de wagens.
 • Geen hulp aanwezig
  Aangezien wij ons aan de social distancing houden vragen wij u met zo min mogelijk mensen op de locatie aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen wij voldoende afstand van elkaar houden.
 • Geen andere bedrijven aanwezig
  Ook hier geldt dat wij ons aan de 1,5m afstand houden, dus graag geen schilders en/of aannemers aanwezig tijdens de verhuizing. Mochten wij op de dag zelf merken dat zij er wel zijn, dan kan het zijn dat wij stoppen met de verhuizing en op een ander moment de verhuizing moeten afmaken.
 • Kleinere teams
  Bij grotere verhuizingen kan het voorkomen dat wij u vragen om de verhuizing over meerdere dagen te verspreiden. Wij kunnen dan met een kleiner team werken, zodat wij ons aan de 1,5m afstand kunnen houden.
 • Meldplicht bij ziekte
  Onze medewerkers hebben een meldplicht bij verkoudheid of ziekte. Dit vragen wij ook van onze klanten. Heeft u ziekteverschijnselen? Dan wordt uw verhuizing uitgesteld om ziekte en verspreiding te voorkomen.

Eventuele extra kosten worden doorbelast, wij hopen op uw medewerking.

 

Taxatiebezoek voor vrijblijvende offerte

Heeft u nog geen verhuizing gepland, maar gaat u binnenkort wel verhuizen? Dan kunt u nog steeds een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. We nemen na uw aanvraag telefonisch contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen. Hiervoor gelden dezelfde maatregelen als bij de verhuizing: de verhuisadviseur schudt u geen hand, houdt gepaste afstand en wast graag zijn handen bij u thuis.

Back To Top