Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Kwaliteit

Doelstelling van Vlaming verhuizingen is om op het gebied van service en kwaliteit tot de beste verhuisbedrijven van Nederland te behoren. Verhuizen is mensenwerk, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers maken het verschil. Om dit te waarborgen zorgen wij voor 100 % opgeleid personeel. Van inboedel verhuizer tot Arthandler en voorman inboedel tot Projectleider Verhuizingen.

 

Certificeringen

Ons kwaliteits- Arbo – Milieubeleid wordt sinds 1998 twee maal per jaar getoetst door een extern bureau. Tijdens deze controle wordt ons kwaliteitsbeleid getoetst op ISO 9001, ons veiligheids- en Arbobeleid op VCA en ons milieubeleid op ISO 14001.

Om u een absolute garantie te kunnen geven van een kwaliteitsverhuizing is Vlaming lid van de SAVAM vereniging Erkende Verhuizers en het Keurmerk Erkende Projectverhuizers. Deze brancheorganisaties dwingen ons tot het steeds evalueren en bijstellen van onze werkzaamheden om aan de door hen gestelde kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Hieronder kunt u onze afschriften van onze certificaten bekijken:

Erkende Verhuizers Certificaat Verhuisbedrijf Vlaming
Kiwa Certificaat Verhuisbedrijf Vlaming
Kiwa Certificaat Verhuisbedrijf Vlaming ISO 9001
Kiwa Certificaat Verhuisbedrijf Vlaming Iso 14001
Erkende Projectverhuizers Certificaat Verhuisbedrijf Vlaming

“Wij hadden tijdelijk extra opslagruimte nodig, dit was geen enkel probleem voor Vlaming Verhuizingen”

Fam. de Ridder

Niets dan lof voor iedereen. Vanaf het eerste contact met dhr. Vlaming viel er een last van mij af. Ik voelde me in goede handen. Die eerste indruk is waargemaakt. Heel veel dank

Lilian Oostrom

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Vlaming?

Wij hebben al meer dan 130 jaar ervaring in de verhuisbranche en al onze verhuizers zijn gediplomeerd. Daarnaast hebben wij  en kwaliteitscertificeringen en het keurmerk “Erkende Verhuizers”.  Met Vlaming bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele verhuisservice. Wist u dat wij meer doen dan alleen verhuizen? U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een verhuislift huren Amsterdam of een piano verhuizen Amsterdam.

Back To Top