Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland? Voor veel mensen is internationaal verhuizen een ingrijpende gebeurtenis. Ook van de internationale verhuizers vereist dit een bijzondere aanpak.

Verhuisbedrijf Vlaming heeft al vele jaren ervaring met internationale verhuizingen. Wij helpen u graag met een zorgeloze verhuizing van A tot Z.

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Internationaal Verhuizen Verhuisbedrijf Vlaming

Verhuizen naar buitenland: een hele klus!

Internationaal verhuizen is een hoop werk, dat is ook voor u geen verrassing. De plannen om te verhuizen naar het buitenland komen vaak in een vroeg stadium tot stand. Echter met de fysieke verhuizing wacht men meestal tot het laatste moment. Internationaal verhuisbedrijf Vlaming helpt u in het feilloos uitvoeren van internationale verhuizingen, ook op korte termijn.

Emigreren naar buitenland betekent meestal verhuizen over een grote afstand. In veel gevallen worden uw goederen verhuisd via zee- of luchttransport. Bij kleinere afstanden wordt ook wel wegtransport ingezet.

Verhuizen buitenland en het inpakken van de inboedel

Door de grote afstanden krijgt uw inboedel een hoop te verduren. Onze international verhuizers verpakken uw spullen lucht- en zeewaardig. Kleine goederen en kleding worden netjes in dozen verpakt.

Voor kostbare goederen, zoals antiek of schilderijen, gebruiken wij speciale houten kratten. Wij verpakken uw goederen altijd vakkundig. Zo kunnen wij de kwaliteit en conditie van uw goederen tijdens het internationaal verhuizen waarborgen.

De totale inboedel wordt op volgorde verpakt en genummerd. Vervolgens stellen wij een gedetailleerde inventarisatielijst op. Zo weten onze internationale verhuizers bij aankomst precies welke spullen waar zijn verpakt.

Vervolgens worden uw goederen in de verhuiswagen of de container geladen en kan uw internationale verhuizing beginnen. Eenmaal aan boord is het van belang dat uw goederen goed worden vastgezet. Zo worden schades door verschuiving voorkomen. Ook daar zorgen wij voor!

Internationaal Verhuisbedrijf Vlaming: ons netwerk

Bij internationaal verhuizen werken we nauw samen met verhuizers in het land van bestemming. Wanneer uw goederen per zee- of luchttransport zijn vervoerd, wordt het lossen gedaan door de lokale verhuizers. Voor wegtransport is dat uiteraard niet nodig.

Eenmaal op de haven of luchthaven van aankomst, haalt de lokale verhuizer uw goederen op. Deze verzorgt de aflevering op uw nieuwe adres. Op basis van de inventarisatielijst worden de goederen gecontroleerd en in de juiste ruimte geplaatst. Vlaming verzorgt ook de montage van meubelen.

Internationaal verhuisbedrijf Vlaming heeft door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Hiermee garanderen we een soepel verloop van uw internationale verhuizing. Ons internationale netwerk is op elk continent gevestigd. We coördineren de verhuizing vanuit Nederland.

Emigreren naar buitenland: waarom verhuisbedrijf Vlaming?

Verhuisbedrijf Vlaming is al sinds 1885 actief in de verhuisbranche. In al deze jaren hebben wij dermate veel ervaring opgedaan met internationaal verhuizen. Zo kunnen wij elke verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met ons internationale netwerk en de jarenlange ervaring maken we van elke internationale verhuizing een succes.

Internationaal verhuizen Amsterdam

Bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Vlaming uit Amsterdam voor u kan betekenen bij het verhuizen naar buitenland? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top