skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Internationaal verhuizen

Voor veel mensen is internationaal verhuizen een ingrijpende gebeurtenis en vereist ook van verhuizers een bijzondere aanpak. Verhuisbedrijf Vlaming staat u tijdens de hele verhuizing bij en helpt u met verhuizen van A tot Z. Verhuisbedrijf Vlaming ontzorgt.

Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming
Internationaal Verhuizen Verhuisbedrijf Vlaming

Internationaal verhuizen, een hele klus!

Internationaal verhuizen is een hoop werk, dat is ook voor u geen verrassing. De plannen om te verhuizen naar het buitenland komen vaak in een vroeg stadium tot stand, maar met het plannen van de fysieke verhuizing wacht men vaak tot het laatste moment. Verhuisbedrijf Vlaming helpt u in het feilloos uitvoeren van de verhuizing, ook op korte termijn.

Een internationale verhuizing betekent meestal verhuizen over een grote afstand. In veel gevallen worden uw goederen verhuisd via zee- of luchttransport. Bij kleinere afstanden wordt ook wel wegtransport ingezet. Door de (vaak) grote afstanden krijgen uw goederen een hoop te verduren. Verhuisbedrijf Vlaming verpakt uw spullen lucht- en zeewaardig. Kleine goederen en kleding worden netjes in dozen verpakt en voor kostbare goederen, zoals antiek of schilderijen, gebruiken wij speciale houten kratten. Door uw goederen vakkundig te verpakken kunnen we de kwaliteit en conditie van uw goederen tijdens het internationaal verhuizen waarborgen.

De totale inboedel wordt op volgorde verpakt en genummerd, daarvan stellen wij een gedetailleerde inventarisatielijst op. Zo weten we bij aankomst precies welke spullen waar zijn verpakt. Vervolgens worden uw goederen in de verhuiswagen of de container geladen en kan uw internationale verhuizing beginnen. Eenmaal aan boord is het van belang dat uw goederen goed worden vastgezet, om schades door verschuiving te voorkomen. Ook daar zorgen wij voor.

Bij internationaal verhuizen werken we nauw samen met verhuizers in het land van bestemming. Wanneer uw goederen per zee- of luchttransport zijn vervoerd, wordt het lossen gedaan door de lokale verhuizers, voor wegtransport is dat uiteraard niet nodig. Eenmaal op de haven of luchthaven van aankomst haalt de lokale verhuizer uw goederen op en verzorgt de aflevering op uw nieuwe adres. Op basis van de inventarisatielijst worden de goederen gecontroleerd en in de juiste ruimte geplaatst. Verhuisbedrijf Vlaming verzorgt ook de montage van meubelen.

Internationaal verhuis netwerk

Verhuisbedrijf Vlaming heeft door de jaren heen een groot internationaal netwerk opgebouwd. Hiermee garanderen we een soepel verloop van uw internationale verhuizing. Ons internationale netwerk is op elk continent gevestigd. We coördineren de verhuizing vanuit Nederland.

Waarom internationaal verhuizen met verhuisbedrijf Vlaming?

Verhuisbedrijf Vlaming is al sinds 1885 actief in de verhuisbranche, in al deze jaren hebben wij dermate veel ervaring opgedaan om elke verhuizing vlekkenloos te laten verlopen. Met ons internationale netwerk en de jarenlange ervaring maken we van elke internationale verhuizing een succes.

Bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Vlaming voor u kan betekenen bij internationaal verhuizen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Back To Top