Ga naar hoofdinhoud
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Grote kantoorverhuizing Hoofddorp

Afgelopen maand hebben wij een flinke verhuizing gerealiseerd binnen Hoofddorp. De verhuizing betrof 280 werkplekken, compleet met de computer, het bureau, de bureaustoel en de persoonlijke spullen van de medewerkers. Daarnaast moest ook het restaurant in het kantoor, de vergaderruimtes en het buitenterras worden verhuisd.

Een paar dagen voor de verhuizing heb ik, samen met de 2 voormannen en de opdrachtgever de verhuisvergadering gehad, zodat wij alle details betreft de verhuizing konden doorspreken.

Hierdoor is het plan van aanpak helder voor de voormannen en weten zij precies wat de wensen zijn van de klant. Dit zorgt o.a. voor een strak lopende verhuizing, omdat voor iedereen het doel duidelijk is.

Het doel van deze verhuizing was namelijk om dat alle 280 werknemers weer aan het werk kunnen in een strak uitziend kantoor op de nieuwe locatie. Met niet geheel onbelangrijk, werkende computers op de nieuwe werkplekken.

De verhuizing

Vanwege de corona-maatregelen zijn er zo goed als geen medewerkers op het huidige kantoor aan het werk. Hierdoor kon de verhuizing al op woensdagochtend starten in plaats van donderdagavond.

Op woensdagochtend zijn we gestart met het neerleggen van bescherming op de looproutes en in de binnenliften, maar ook het opbouwen van de beun (dit is een stellage voor de deur zodat we de trap niet hoeven te gebruiken, zie foto 1 & 2). Ook hebben we een start gemaakt met het afkoppelen van de 280 computers. Omdat we de computers op de nieuwe locatie ook moesten voorzien van de bekabeling (cable management), hebben we op woensdag ook een proefopstelling gemaakt die door de opdrachtgever is goedgekeurd.

Donderdag om 08:00 uur zijn we gestart met 2 ploegen. Hierbij is één ploeg aan het werk op het laadadres en de andere ploeg werkt op het losadres. Zo kunnen we tegelijk op beide locaties aan de slag.

Vrijdag en zaterdag hebben beide ploegen ook heel hard gewerkt aan deze volledige kantoor verhuizing. Gelukkig hebben we dit soort grote verhuizingen al vaker gedaan en weten we precies hoe we dit het meest efficiënt kunnen aanpakken.

En zo hebben wij in vier volle en lange werkdagen het gehele kantoor verhuisd binnen Hoofddorp. Ik ben dan ook trots op het team die ervoor heeft gezorgd dat deze grote verhuizing weer vlekkeloos is verlopen.

-Maurice
Accountmanager/projectleider

 

Hieronder een leuke sfeerimpressie van de verhuizing.

Back To Top