skip to Main Content
Approved private and business removals

Verhuisbedrijf Schiphol

U zoekt een verhuisbedrijf in de omgeving van Schiphol? Verhuisbedrijf Vlaming heeft al meer dan 130 jaar ervaring in de verhuisbranche. Waar we ooit begonnen met paard en wagen, zijn we nu voorzien van de meest innovatieve middelen zoals luchtgeveerde vrachtwagens, verhuiswagens met autolaadkraan en speciale verhuisliften. Bovendien zijn al onze verhuizers gediplomeerd en gecertificeerd. Voor een betrouwbaar verhuisbedrijf bent u bij Vlaming dus aan het juiste adres!

Hoe ziet verhuizen met Vlaming Verhuisbedrijf Schiphol eruit?

Voor aanvang van de daadwerkelijke verhuizing, gaan wij samen met u om de tafel zodat we uw wensen en de planning kunnen bespreken. In dit gesprek komen alle werkzaamheden aan bod die uitgevoerd gaan worden tijdens uw verhuizing van of naar Schiphol. Onze gecertificeerde verhuizers denken met hun kennis en ervaring, graag met u mee. Hun service-gerichte instelling waarbij zij pas vertrekken wanneer u tevreden bent, zal u zeker niet teleurstellen.

Kiezen voor verhuisbedrijf Vlaming is kiezen voor kwaliteit

Vlaming Verhuisbedrijf Schiphol levert verhuizingen op maat. Wij zijn aangesloten bij “Erkende Verhuizers”. Dit keurmerk garandeert kwaliteit en vakmanschap. Ook zijn wij aangesloten bij een onafhankelijke geschillen commissie en krijgt u garantie op uw aanbetaling. Bovendien is uw inboedel tijdens de verhuizing volledig verzekert. Bespaar uzelf een hoop tijd en energie en laat uw verhuizing van of naar Schiphol stressvrij verlopen met onze hulp! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top