skip to Main Content
Approved private and business removals

Verhuisbedrijf Amstelveen gezocht?

Dan bent u bij Vlaming Verhuisbedrijf Amstelveen aan het juiste adres! 130 jaar geleden begon Jacob Vlaming onder de noemer “kruierij” met paard en wagen goederen te transporteren van en naar Amsterdam. Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig verhuisbedrijf voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en opslagmogelijkheden om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bovendien garanderen wij onze kwaliteit door ons lidmaatschap van de SAVAM vereniging Erkende Verhuizers en het Keurmerk Erkende Projectverhuizers. Deze brancheorganisaties dwingen ons tot het steeds evalueren en bijstellen van onze werkzaamheden om aan de door hen gestelde kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Verhuizen, áltijd spannend maar met Vlaming zeker goed geregeld!

Onze 130 jaar ervaring heeft ons geleerd dat een goede verhuizing valt of staat met een goede planning. En omdat bij Vlaming verhuisbedrijf Amstelveen de klant centraal staat, gaan wij voor aanvang van uw verhuizing, samen met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Gezamenlijk ontwikkelen een draaiboek zodat u, maar ook de verhuizers, weten wat ze te doen staat. Onze verhuizers zijn allen diplomeert en werken in veel gevallen al 10 jaar of langer bij ons. Iets waar wij bijzonder trots op zijn en waardoor wij kunnen garanderen dat onze verhuizers pas weg gaan, wanneer u als klant helemaal tevreden bent!

Vlaming, ook voor internationale verhuizingen

Vlaming opereert niet alleen in Nederland maar verzorgd ook internationale verhuizingen. Een internationale verhuizing vergt een andere aanpak omdat de goederen vaak via de lucht of het water vervoerd gaan worden. De inboedel dient zeer vakkundig verpakt te zijn, aangezien de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en / of lossen van de vliegtuigen of schepen in de havens. Wij zorgen dat de goederen goed gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan. Ook zorgen wij voor een gedetailleerde inventarislijst en merken we de goederen met nummers. 
In geval van tussentijdse opslag wordt de container bij ons in de opslag geplaatst.

Vlaming Verhuisbedrijf Amstelveen, meer dan alleen verhuizen.

Naast verhuizen biedt Vlaming ook de mogelijkheden voor opslag van meubelen, goederen of kunst. Of wat dacht u van een Handyman? Deze zorgt na het verhuizen dat de puntjes op de i komen en dat alle schilderijtjes, lampjes e.d. na de verhuizing ook daadwerkelijk hangen. Heeft u tijdens uw verhuizing huurmeubilair nodig? Ook dat is bij ons geen enkel probleem!

 

Benieuwd naar wat Vlaming verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Vlaming verhuisbedrijf Amstelveen!

Back To Top