skip to Main Content
Approved private and business removals

Verhuisbedrijf Amstelveen gezocht?

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf Amstelveen voor hulp bij een verhuizing, dan staat Vlaming voor u klaar. U kunt rekenen op een soepele en zorgeloze verhuizing met onze professionele verhuizers. Ongeacht de grootte van uw verhuizing.  Bovendien garanderen wij onze kwaliteit door ons lidmaatschap van de SAVAM vereniging Erkende Verhuizers en het Keurmerk Erkende Projectverhuizers. Deze brancheorganisaties dwingen ons tot het steeds evalueren en bijstellen van onze werkzaamheden om aan de door hen gestelde kwaliteitseisen te kunnen voldoen. U kunt dus rekenen op een soepele en zorgeloze verhuizing met onze professionele verhuizers. Ongeacht de grootte van uw verhuizing.

Onze verhuisservice Amstelveen 

Met meer dan 130 jaar ervaring in verhuizingen, begrijpen we dat verhuizen een spannende en stressvolle periode kan zijn. Ons verhuisbedrijf Amstelveen neemt uw verhuisstress weg door uw verhuizing efficiënt en vlekkeloos te laten verlopen. We zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomen. Als Erkend Verhuisbedrijf zijn wij uw betrouwbare partner voor een soepele en veilige verhuizing. Of u nu van, naar of binnen Amstelveen verhuist.  

Ons verhuisbedrijf Amstelveen 

Bij ons verhuisbedrijf Amstelveen kunt u zelf kiezen welke verhuisservices u nodig heeft. Wilt u dat uw hele verhuizing van A tot Z voor u wordt geregeld? Dan nemen wij dat graag uit handen. Wij regelen niet alleen het inpakken, verhuizen en uitpakken, maar ook het aansluiten van apparatuur en het ophangen van schilderijen en gordijnen. Dat is allemaal onderdeel van onze verhuisservice. Mocht u liever sommige taken zelf uitvoeren, dan is dat ook geen probleem. We bespreken uw wensen graag met u. 

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf Amstelveen 

Ons doel is niet alleen om uw spullen te verhuizen, maar ook om u zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het verhuisproces. Daarom werken wij altijd volgens een planning. Die planning bespreken we altijd voor de verhuizing met u en wordt gemaakt op basis van uw wensen. Communiceren gedurende het hele proces vinden we belangrijk. En we gaan pas weg als u tevreden bent. 

Verhuizen met ons verhuisbedrijf Amstelveen 

Of u nu lokaal verhuist binnen Amstelveen of naar een andere stad of land: ons verhuisbedrijf Amstelveen is er voor zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen. Wij begrijpen dat elke verhuizing anders is en daarom bieden wij persoonlijke aandacht en professionele begeleiding bij elke stap van het proces. Ons doel is om uw tevredenheid te garanderen en we zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Dat is wat wij belangrijk vinden bij elke verhuizing – groot of klein, privé of zakelijk. 

Verhuisbedrijf Amstelveen
Verhuisbedrijf Amstelveen
Verhuisbedrijf Amstelveen

Ook voor internationale verhuizingen

Vlaming opereert niet alleen in Nederland maar verzorgt ook internationale verhuizingen. Een internationale verhuizing vergt een andere aanpak omdat de goederen vaak via de lucht of het water vervoerd gaan worden. De inboedel dient zeer vakkundig verpakt te zijn, aangezien de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en/of lossen van de vliegtuigen of schepen in de havens. Wij zorgen dat de goederen goed gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan. Ook zorgen wij voor een gedetailleerde inventarislijst en merken we de goederen met nummers. 
In geval van tussentijdse opslag wordt de container bij ons in de opslag geplaatst.

Opslagmogelijkheden bij ons verhuisbedrijf Amstelveen 

Heeft u opslag nodig tijdens uw verhuizing in Amstelveen? Ook hiervoor kunt u bij Vlaming terecht. Wij bieden ook mogelijkheden voor uw inboedel opslag voor bijvoorbeeld meubels, goederen en kunst. U kunt zelfs tijdelijke meubels bij ons huren. Onze snelle service zorgt ervoor dat alles binnen één dag geregeld is. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek onze uitgebreide diensten. 

Verhuisbedrijf in Amstelveen en omgeving 

Vlaming Verhuizingen is in 1885 opgericht door Jacob Vlaming in de Amsterdamse Pijp. Ons verhuisbedrijf is van oorsprong dus echt een verhuisbedrijf Amsterdam. Toen werden verhuizingen zelfs nog met paard en wagen uitgevoerd. Inmiddels is ons werkgebied fors uitgebreid en zijn we actief als o.a. verhuisbedrijf Almere, verhuisbedrijf Haarlem en verhuisbedrijf Amstelveen. Ook als je naar het buitenland verhuist, helpen we je graag bij je verhuizing. 

Dankzij onze ervaring in steden zijn we goed bekend met drukte en smalle straatjes. En omdat we al jarenlang actief zijn in Amstelveen, kennen we alle wijken. Onze gediplomeerde verhuizers zijn regelmatig te vinden in verschillende wijken van Amstelveen, waaronder: 

 • Bankras/Kostverloren 
 • Bovenkerk 
 • Buitengebied Amstel 
 • Elsrijk 
 • Groenelaan 
 • Keizer Karelpark 
 • Kronenburg/Uilenstede 
 • Nes aan de Amstel 
 • Het Oude Dorp 
 • Patrimonium 
 • Randwijck 
 • Stadshart 
 • Waardhuizen/Middenhoven 
 • Westwijk 

Erkend verhuisbedrijf Amstelveen 

Omdat wij het keurmerk “Erkende Verhuizer” dragen, bent u er zeker van dat uw verhuizing wordt uitgevoerd. Daarnaast is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000. Verder bent u gegarandeerd van opgeleide verhuizers, kwaliteit, vakmanschap en ervaring.  

Offerte aanvragen bij ons verhuisbedrijf Amstelveen 

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Vlaming verhuisbedrijf Amstelveen. We staan klaar om u te voorzien van professionele en betrouwbare verhuisdiensten op maat. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en laat ons laat ons alle verhuisstress wegnemen.  

Back To Top