skip to Main Content
Approved private and business removals

Opslagruimte huren in Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen maar is uw nieuwe huis nog niet helemaal klaar? Dan wilt u graag opslagruimte huren in Amsterdam. Vlaming verhuisbedrijf is gespecialiseerd in de opslag van goederen tijdens uw verhuizing. Zo laden wij al uw goederen direct vanuit uw huis in een container. Deze container slaan wij met onze computer gestuurde kraan beveiligd op. Zodra uw nieuwe huis klaar is, verhuizen wij uw container vanuit onze loods naar de voordeur van uw nieuwe huis. Deze efficiënte manier van werken slaat het het overladen in en uit een aparte opslagruimte over, waardoor de kans op beschadigingen tot een minimum wordt beperkt.

Geconditioneerde opslagruimte huren?

Naast containeropslag, beschikken wij ook over een geconditioneerde en vochtregulerende opslagruimte. Doordat deze ruimte is beveiligd middels een alarm met directe opvolging, is deze ruimte perfect geschikt voor de opslag van kunst of antiek.

Slechts een aantal goederen opslaan?

Ook dat is mogelijk in de opslagruimte van verhuisbedrijf Vlaming in Amsterdam. Uw goederen worden verpakt, gecodeerd en opgeslagen op een pallet. Zo hoeft U geen dure ruimte te huren voor het opslaan van bijvoorbeeld een enkele kast of bank. Benieuwd naar al onze mogelijkheden om een opslagruimte te huren in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top