skip to Main Content
Approved private and business removals

Certificering verhuisbedrijf

Vlaming verhuizingen heeft als doelstelling om binnen de Randstad tot de top drie verhuisbedrijven te behoren. We zijn een middelgroot verhuisbedrijf dat zowel grote hoofdkantoren, MKB bedrijven als de particulieren klanten met de juiste aandacht, zorg en kwaliteit kunnen verhuizen.

Om dit te bereiken is ons beleid op vijf pijlers gebaseerd:  kwaliteitsbeleid (ISO 9001),  milieubeleid (ISO 14001), veiligheidsbeleid (VCA), keurmerk Erkende Zakelijke verhuizingen (EPV) en Keurmerk Particulier Verhuizingen (Erkende Verhuizers). Jaarlijks laten wij ons door een extern, onafhankelijk certificeringsbureau op ons beleid toetsen.

Certificering kwaliteit ( ISO 9001)

ISO 9001 toets onze procedures en klantenprestatie aan de hand van ons kwaliteitshandboek. Er wordt getoetst hoe wij onze medewerkers instrueren en opleiden, hoe klanten vertaald worden ins ons verbeterproces en hoe wij klantprestaties  meten en vaststellen. Sinds 1992 heeft Vlaming zijn kwaliteitssysteem jaarlijks laten toetsen door een onafhankelijke certificeringsbureau. In de eerste jaren door Bureau Vertitas en de laatste jaren door KIWA.

ISO 14001 Ons MVO beleid

Als verhuisbedrijf zijn wij een onderdeel van onze omgeving. Hiervan wij ons bewust en proberen op een zo verantwoord mogelijke wijze onze dienstverlening uit te voer. Dit houdt in dat op een zo gezond mogelijke manier onze bedrijfsuitvoering uitvoeren. Een juiste balans tussen People Planet en Profit.

De ISO 14001 certificering wordt jaarlijks getoetst binnen onze organisatie.

Veiligheid als een van onze pijlers (VCA)

Naast het zorg dragen van onze kwaliteit tijdens de verhuizing naar de klant toe is het veilig werken voor onze medewerkers van groot belang. Door de juiste handelswijze, het juiste materiaal en het onderkennen van gevaren dragen wij zorg voor veilig werken waardoor de continuïteit van onze dienstverlening gewaarborgd wordt. Hierdoor wordt onze klanten verzekerd van een continuïteit en een veilige dienstverlening. Onze verhuizers wordt geleerd veilig te werken en gevaarlijke werksituaties te vermijden. Hierdoor blijven onze verhuizers op een gezonde manier werken.

Erkende Verhuizers

Al meer dan 50 jaar is Vlaming lid van de verenging van Erkende verhuizers, het keurmerk voor particulieren verhuizingen. Hiermee toetsen wij of onze kwaliteit tijdens particuliere verhuizingen gewaarborgd is.

Keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV)

Als een van de pioniers heeft Vlaming Verhuizingen zich aangesloten bij de branche organisatie EPV. Binnen de op Particuliere verhuizingen gerichte Erkende verhuizers heeft een groep van voorlopers in de professionaliteit van de uitvoering van bedrijfsverhuizingen een verzwaard keurmerk opgericht welk garandeert dat het verhuisbedrijf zich onderscheid in zakelijke verhuizingen. Als lid van het keurmerk Project verhuizingen moet je jaarlijks aantonen dat je zowel grote als kleine zakelijke verhuizingen professioneel via projectmatige aanpak kan uitvoeren.

Back To Top