skip to Main Content
Approved private and business removals

Transport

Ook distributie en transport hoort tot onze dagelijkse dienstverlening.

U kunt het volledige transport aan ons uitbesteden of een wagen met chauffeur en verhuizer inhuren. Afhankelijk van de wensen kunnen wij de goederen achter de eerste deur plaatsen of full service het plaatsen naar wens van de klant en afvoer van overtollige verpakkingsmaterialen.

Keukentransport

Voor diverse keukenwinkels leveren wij de keukens uit bij de klanten. De diverse toeleveranciers leveren de goederen, wij verzamelen deze per commissie en controleren lijsten op compleetheid en leveren deze uit bij de klant. Als verhuisbedrijf zijn onze medewerkers gewend in de omgang met klanten en zullen uw bedrijf positief vertegenwoordigen.

Meubeltranport

Wilt u het hele logistieke proces uitbesteden, dan kunt u bij Vlaming terecht. U geeft aan welke meubels er voor welke klant binnen komen. Wij nemen contact op met de klanten en maken afspraken, deze worden terug gekoppelt aan u.

Aanvullende diensten

Ook kunt u extra verhuizers of handymen inhuren die u assisteren met het plaatsen, demonteren of monteren van uw meubels.

Heeft u behoefte aan een verhuislift? Ook hiervoor bent u bij Vlaming aan het juiste adres.

Wij rijden voor diverse interieurbouwers, meubelwinkels en keukenwinkels, weten voor wie? neem een kijkje bij onze referenties.

Back To Top