skip to Main Content
Approved private and business removals

Verhuizen bedrijf

Voor elke bedrijfsverhuizing, groot of klein

Een bedrijfsverhuizing is in de meeste gevallen een feestelijke gebeurtenis, uw bedrijf is ´uit het jasje gegroeid´ of krijgt een gebouw dat beter bij de zakelijke vereisten past. Maar de bedrijfsverhuizing is vaak ook een operatie die om militaire precisie vraagt. U wilt natuurlijk geen dag te lang zonder huisvesting zitten en daarom moet de verhuizing snel en nauwkeurig gebeuren.

Verhuizen bedrijven – waarom Vlaming?

Uw bedrijf verhuizen? Regel uw bedrijfsverhuizing met Verhuisbedrijf Vlaming. Wij staan bekend om die nauwkeurige en precieze uitvoering bij elk soort bedrijfsverhuizing (o.a. archiefverhuizing, zorgverhuizing, ICT verhuizing, kantoorverhuizing of onderwijsinstelling), of het nu grote multinationals betreft of de lokale trots. Die bekendheid komt voort uit meer dan honderd jaar ervaring met verhuizen bedrijven, maar ook particuliere verhuizingen. Of het nu grote multinationals betreft of de lokale trots, Vlaming zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Bovendien werken wij alleen met gecertificeerde professionele verhuizers, die niet weggaan tot u tevreden bent. De klant staat voor ons centraal. Daarnaast beschikken wij over de beste hulpmiddelen voor elk type verhuizing. Kortom, voor de beste service bij een bedrijfsverhuizing gaat u naar Vlaming.

Bedrijf verhuizen met Vlaming

Met een bedrijfsverhuizing bent u bij Vlaming altijd verzekerd van de beste service. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele en gestructureerde aanpak. Vooraf maken we in overleg met u een planning. Zo weet u precies wat er wanneer wordt verhuisd.
Vervolgens zorgen wij ervoor dat we op de juiste tijd en plaats aanwezig zijn. We nemen uw stress weg met de juiste gecertificeerde mensen en middelen. Zo kan de verhuizing van uw bedrijf feilloos verlopen.
Vervolgens zorgen onze verhuizers ervoor dat uw gehele inboedel zorgvuldig wordt gedemonteerd en gemonteerd. Het is ook mogelijk om uw inboedel tijdelijk in onze inboedel opslag te plaatsen.

De kosten voor een bedrijfsverhuizing met Vlaming

De kosten voor een bedrijfsverhuizing zijn van veel factoren afhankelijk, waaronder de grootte van uw bedrijf, de afstand die moet worden overbrugd en mogelijke bijzondere goederen die moeten worden verhuisd. Neem snel contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek en een offerte voor uw bedrijfsverhuizing.

Back To Top