skip to Main Content
Erkende particulier en zakelijke verhuizingen 

Vlaming bedrijfsverhuizing

Voor elke bedrijfsverhuizing, groot of klein

Een bedrijfsverhuizing is in de meeste gevallen een feestelijke gebeurtenis, uw bedrijf is ´uit het jasje gegroeid´ of krijgt een gebouw dat beter bij de zakelijke vereisten past. Maar de bedrijfsverhuizing is vaak ook een operatie die om militaire precisie vraagt. U wilt natuurlijk geen dag te lang zonder huisvesting zitten en daarom moet de verhuizing snel en nauwkeurig gebeuren.

Waarom een bedrijfsverhuizing met Vlaming

Verhuisbedrijf Vlaming staat bekend om die nauwkeurige en precieze uitvoering bij elk soort bedrijfsverhuizing, of het nu grote multinationals betreft of de lokale trots. Die bekendheid komt voort uit meer dan honderd jaar ervaring met de verhuizing van bedrijven, maar ook particulieren. Bovendien werken wij alleen met gecertificeerde professionele verhuizers, die niet weggaan tot u tevreden bent; de klant staat voor ons centraal. Daarnaast beschikken wij over de beste hulpmiddelen voor elk type verhuizing. Kortom, voor de beste service bij een bedrijfsverhuizing gaat u naar Vlaming.

Archiefverhuizing Verhuisbedrijf Vlaming
Meubelsopslag Verhuisbedrijf Vlaming
Containeropslag Verhuisbedrijf Vlaming

Wat krijgt u bij Vlaming

U bent bij Vlaming niet alleen verzekerd van de beste service bij een bedrijfsverhuizing (overigens ook bij alle andere verhuizingen), maar ook van een professionele en gestructureerde aanpak. Vooraf maken we in overleg met u een planning, zodat u precies weet wat er wanneer wordt verhuisd. Vervolgens zorgen wij dat we op de juiste tijd de juiste mensen en middelen op de juiste plaats hebben, zodat uw bedrijfsverhuizing feilloos verloopt. En – ook niet onbelangrijk – onze verhuizers zorgen ervoor dat uw gehele inboedel zorgvuldig wordt gedemonteerd en gemonteerd.

De kosten voor een bedrijfsverhuizing met Vlaming

De kosten voor een bedrijfsverhuizing zijn van veel factoren afhankelijk, waaronder de grootte van uw bedrijf, de afstand die moet worden overbrugd en mogelijke bijzondere goederen die moeten worden verhuisd. Neem snel contact op met onze experts voor een vrijblijvend gesprek en een offerte voor uw bedrijfsverhuizing.

Back To Top